Ποιος συνεργάτης της Μενεγάκη «σαλιαρίζει» δημόσια με την κουκλάρα αγαπημένη του; Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Τους τσακώσαμε στα μπουζούκια! Δεν πήρε τα μάτια του και τα.... χέρια του από πάνω της!

Ποιος συνεργάτης της Μενεγάκη «σαλιαρίζει» δημόσια με την κουκλάρα αγαπημένη του; Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Το τελευταίο καιρό, έδιναν κι έπαιρναν οι φήμες περί σχέσης της παρουσιάστριας με τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη!

Μπορεί το ζευγάρι να μην θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή αλλά έπειτα από κοινή τους έξοδο, "πιάστηκαν" στα δίχτυα του φωτογραφικού φακού του Youweekly.gr πιο διαχυτικοί και ερωτευμένοι από ποτέ! Διαβάστε παρακάτω....


Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο chef της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παπακώστας διασκέδασαν στα μπουζούκια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα! Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες, και η πρώτη γνωριμία τους έγινε αρχές Δεκεμβρίου. Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Τζωρτζ Παπακώστας: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη, τα ρίσκα και η ζωή στη Νέα Υόρκη


Ο σεφ Τζώρτζ Παπακώστας αποφάσισε να αδειάσει για τα καλά τη βαλίτσα του και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια ακριβώς!

«Εζησα 12 χρόνια στη Νέα Υόρκη, την οποία θεωρώ δεύτερο σπίτι μου. Επέστρεψα στην Ελλάδα το 2009, αλλά δεν άντεξα για πολύ και ξαναγύρισα στην Αμερική. Μπορεί να μου λείπει για πολλούς λόγους, αλλά επιχειρηματικά η Ελλάδα αυτή την περίοδο έχει να μου δώσει πιο πολλά. Βέβαια, αν δεν κάνω ένα ταξίδι τον μήνα, αρχίζει να με πιάνει φαγούρα», είχε πει στη Realnews.

Και συμπληρώνει: «Εννοείται πως φοβάμαι, αλλά χωρίς ρίσκα η ζωή είναι βαρετή. Η καλή προσπάθεια ανταμείβεται. Νομίζω πως ως οικογένεια περιμέναμε αρκετά -τέσσερα χρόνια- για να κάνουμε την επόμενη επιχειρηματική κίνηση κι αυτό για να μειώσουμε το ρίσκο και να κάνουμε κάτι σωστό και ποιοτικό». Το ρίσκο είναι στάση ζωής για τον σεφ της Ελένης Μενεγάκη. «Είμαι πολύ τολμηρός και πολλές φορές πιο πολύ από ό,τι πρέπει. Πάντα πίστευα ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά καμιά φορά το παρακάνω».

Οσο για τη ζεστασιά της «Ελένης» στον Alpha; «Περνάμε καλά και φαίνεται! Πολύ καλή συνεργασία, πολύ ζεστός άνθρωπος και πολύ καλή επαγγελματίας», λέει για τη δημοφιλή παρουσιάστρια, ενώ περιγράφει πώς προέκυψε αυτή η σχέση. «Προέκυψε από το πουθενά. Είχα πάει μια φορά, άρεσε το φαγητό που έκανα και ξαναπήγα. Θα είχα πάει και νωρίτερα, αλλά ήταν η περίοδος που έφευγα για δεύτερη φορά για Νέα Υόρκη».