Alpha tv: Φωτιά στο «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»!

Το κανάλι σε αναμμένα κάρβουνα!

Alpha tv: Φωτιά στο «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»!

Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση του Alpha έχουν αρχίσει να προβληματίζονται με τις πολύ ακριβές παραγωγές των σήριαλ και των σειρών που προβάλλονται στο prime time του καναλιού.

Εδώ στο Υouweekly.gr πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει το κόψιμο του άκρως πετυχημένου «Τατουάζ». Διαβάστε παρακάτω...
Μάλιστα, σας είχαμε γράψει ένα αληθινά απίστευτο παρασκήνιο για το τι ακριβώς συνέβη στο κανάλι και κόψανε το πρόγραμμα...

Alpha: Κόβουν δυο προγράμματα άκρως πετυχημένα! Τι συμβαίνει;

Και δε σταματήσαμε εκεί. Μιλώντας με συντελεστές από το «Τατουάζ», ανθρώπους δηλαδή που αποφασίζουν για την συγκεκριμένη σειρά, σας αποκαλύψαμε ότι υπάρχει περίπτωση η συγκεκριμένη σειρά να συνεχιστεί από τον Οκτώβριο σε άλλο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας!

Τατουάζ: Φεύγει από τον Alpha, αλλά συνεχίζει σε άλλο κανάλι!

Πάμε λοιπόν τώρα στο αγαπημένο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Για να δούμε τα πράγματα με τη σειρά. Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι πολύ μακριά σε νούμερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν και με την προπερασμένη. Η πτώση του είναι τέτοια που έχει αρχίσει να προβληματίζει το κανάλι.

Για να καταλάβετε συγκεκριμένα εχθές στο δυναμικό κοινό το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", έκανε μόλις 17,1 «Η επιστροφή» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 που ήταν απέναντι την ίδια ώρα έκανε 21,6!
Εμείς γράψαμε σε ένα αποκλειστικό μας ρεπορτάζ πόσο ακριβώς κοστίζουν τα συγκεκριμένα σίριαλ στην τηλεόραση του Αlpha! Εξηγήσαμε και αναλύσαμε ότι υπάρχει περίπτωση ένα πρόγραμμα να είναι πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά να μην φέρνει τα έσοδα στο κανάλι προκειμένου να κάνει αυτό που λέμε break event, δηλαδή να βγάλει τα λεφτά του...

Alpha: Πόσο κοστίζουν οι σειρές και τα σίριαλ και γιατί τα κόβουν όλα στο κανάλι! (Αποκλειστικό)!

Με την μουρμούρα βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτό το σημείο. Με τα νούμερα τα συγκεκριμένα που κάνει είναι δύσκολο πλέον να βγάλει τα λεφτά της. Το μόνο που σώζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι είναι «library».
Είναι ορολογία, δηλαδή, που χρησιμοποιούν στα προγράμματα και σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να παίζει σε επανάληψη αρκετές φορές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και είναι αυτό που το σώζει... προς το παρόν! Ήταν το σκεπτικό στο κανάλι της Κάντζας τα προηγούμενα χρόνια! Η νέα διοίκηση του καναλιού έχει άλλο σκεπτικό. Δε λειτουργεί καθόλου στην προοπτική θα βγάλει τα λεφτά του στο μέλλον! Αυτό ακριβώς είναι που κάνει και την μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι!