"Με κράζουν γιατί...Μου λένε είσαι μάνα!" - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέσπασε on air! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια του ALPHA έκανε ένα μικρό ξέσπασμα στον αέρα του Happy Day.

Με αφορμή λοιπόν τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε λόγω του μανικιούρ της η Κλόε Καρντάσιαν, η Σταματίνα αποκάλυψε πως δέχεται κράξιμο στα social media! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ανέφερε, «Με κράζουν συνέχεια για το μήκος της φούστας μου. Λες και όλες είναι με μια μεζούρα. Πόσο κοντή είναι! Και τα παιδιά σου… Και είσαι μάνα… Είσαι σύζυγος. Βρε καημό λέω. Με τη μεζούρα είναι…»!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Τηλεθέαση 21/2: Πρωινές ανατροπές για Σκορδά - Τσιμτσιλή - Στεφανίδου - Καινούργιου - Καραβάτου - Κουτσελίνη

Τα πρωινά έχουμε μάχη στους πίνακες τηλεθέασης χωρίς κανένα όριο.

Σήμερα που έχουμε τα νούμερα για το δυναμικό κοινό και που σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά στο youweekly.gr θα εκπλαγείτε!

Ξεκινάμε με το Happy Day στην τηλεόραση του Αlpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια για φέτος είναι αληθινά ασυγκράτητη.

Χθες στο δυναμικό κοινό έκανε το απίθανο νούμερο 22,9 μάλιστα σε ένα τέταρτο η εκπομπή της έκανε 32,3. Η Φαίη Σκορδά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με το πρωινό έκανε 18,7 η Καραβάτου στη «Φωλιά των κούκου» στέκεται αξιοπρεπέστατα με 16,2 το «Μαζί σου» με Τατιάνα Στεφανίδου χαμηλά στο 14,2 το «Αλήθειες με την Ζήνα», Κουτσελίνη, 17,2 εξαιρετικό νούμερο, μάλιστα σε ένα τέταρτο της η συγκεκριμένη εκπομπή έκανε 22,9 και αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνη την ώρα πέρναγε την Ελένη Μενεγάκη!

Το «ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου κάνει το εκπληκτικό νούμερο και ρεκόρ για φέτος 14,1. Εχθές για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια εντελώς συμπτωματικά είχαμε γράψει πιο είναι το μυστικό της όπλο για να ανεβαίνει σε νούμερα τηλεθέασης. Είχαμε ένα πραγματικά πλούσιο παρασκήνιο που έκανε φοβερή εντύπωση διαβάστε το:

Open: Η Κατερίνα Καινούργιου ανεβαίνει στην τηλεθέαση! Ποιο είναι το μυστικό της όπλο;