Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντώνης Κανάκης: Αυτό είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του παρουσιαστή!

Όντως τώρα;

Αντώνης Κανάκης: Αυτό είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του παρουσιαστή!
News 22.02.2019 15:17

Μια αποκάλυψη που αλήθεια την διαβάζουμε για πρώτη φορά! Γνωρίζατε ποιο είναι το πραγματικό επίθετο του Αντώνη Κανάκη;

Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν μικρός λεγόταν Αντώνης Δούμας, αλλά στην συνέχεια άλλαξε το επίθετό του για άγνωστο λόγο! Διαβάστε παρακάτω...

Ποιος είναι ο Αντώνης Κανάκης;

Ο Αντώνης Κανάκης είναι Έλληνας παρουσιαστής και ραδιοτηλεοπτικός-μουσικός παραγωγός. Έχει παραγάγει, σκηνοθετήσει και παρουσιάσει εκπομπές όπως Κομφούζιο, Α.Μ.Α.Ν. και Ράδιο Αρβύλα, ενώ είναι ο συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης του Imagine 89.7 (μέσω της Tony Productions Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και Σία Ε.Ε.) και ιδρυτής-ιδιοκτήτης του FLY 104.

Επίσης έχει σκηνοθετήσει και παρουσιάσει για λογαριασμό της ActionAid δύο ντοκιμαντέρ στη Σιέρα Λεόνε, το «Immersion: Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα» και το «One Love Team». Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκε, από την ηλικία των δώδεκα ετών, σε πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης έως το 1987, όπου και διάλεξε το επώνυμο Κανάκης[2], και στη συνέχεια σε μια σειρά επαγγελματικών σταθμών, όπως το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, όπου ήταν διευθυντής και δημιουργός του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα που εξέπεμπε 24 ώρες ξένη μουσική, του FM 101 όπως επίσης και στους Kiss FM 87.6 & 90.8 (νυν «Λαϊκός 87.6» και «ZOO 90.8»), ANT1 FM (νυν Easy 97.5) και τώρα στον «Imagine 89,7». Επίσης, έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και στο χώρο της μουσικής, δημοσιεύοντας κάποια δικά του τραγούδια και Remix. Το 2015, μετά τον θάνατο του πατέρα του, δημοσίευσε και το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα) (εκδ. «Ιανός», Θεσσαλονίκη 2015, 80 σελίδες). Το 2016 έστησε και δεύτερο ραδιοφωνικό σταθμό, τον FLY 104, ο οποίος συστεγάζεται με τον Imagine 89.7.

Share