Μαρίνα Βεάζογλου: Το δημόσιο μήνυμα για το Power of love - «Αλλιώς το είχα στην αρχή στο μυαλό μου και αλλιώς εξελίχθηκε!Πιέστηκα, αγχώθηκα..»!

Δείτε τι είπε για το ριάλιτι της αγάπης!

Μαρίνα Βεάζογλου: Το δημόσιο μήνυμα για το Power of love - «Αλλιώς το είχα στην αρχή στο μυαλό μου και αλλιώς εξελίχθηκε!Πιέστηκα, αγχώθηκα..»!

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της το Power of love, η πρώην παίκτρια Μαρίνα Βεζάογλου, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της για τα όσα βίωσε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον λόγο που χώρισε με τον Αλέξανδρο Νατσάκο, μετά το τέλος του ριάλιτι. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε

«Πριν από ακριβώς ένα χρόνο μπήκα στο Power of love..σε ένα ριάλιτι που αλλιώς το είχα στην αρχή στο μυαλό μου και αλλιώς εξελίχθηκε.. άλλες προσδοκίες είχα και άλλες δημιουργήθηκαν στην πορεία ..

Αυτό το ριάλιτι για μένα ήταν σχολείο .. σχολείο για τον εαυτό μου να μάθω τα όρια μου ..να μάθω να ελέγχω τον εαυτό μου και να μη νευριάζω με το παραμικρό ..να δίνω βάση στα ουσιώδη και όχι σε αυτά που μου χαλάνε την ψυχολογία..

Σε αυτό το ριάλιτι έμεινα σε μια άλλη χώρα μακριά από την οικογένειά μου και μέσα σε αυτό το σπίτι του power of love τα συναισθήματα είναι πιο έντονα.. έκανα μια σχέση η οποία δεν ήταν ψεύτικη που πολλοί πιστεύουν, απλά δεν κράτησε στον χρόνο γιατί .. όταν βγαίνεις στην έξω ζωή, όπως συμβαίνει σε όλους μας, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην ταιριάζουμε σε πολλά που δεν γνωρίζαμε πιο πριν, γιατί ήμασταν μέσα σε 4 τοίχους ..δεν σημαίνει πως ότι βγαίνει από την τηλεόραση είναι ψεύτικο.

Πιέστηκα, αγχώθηκα, έζησα πρωτόγνωρα πράγματα και συναισθήματα ..έκανα πολύ καλές φιλίες, νευρίασα, ερωτεύτηκα, γνώρισα διάφορες προσωπικότητες, με έκρινε ο κόσμος για τον χαρακτήρα μου, είτε θετικά είτε αρνητικά... έλαβα και λαμβάνω πολλά μηνύματα ... αγάπης ανθρώπους που δεν ξέρουν προσωπικά τη Μαρίνα αλλά τη γνώρισαν εκεί μέσα από μια τηλεόραση, 2μιση ώρες ...που εμείς γυρνούσαμε τις 4πλασιες ..

Ήταν δύσκολα αλλά και όμορφα ..μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. και εύχομαι σε όλα τα παιδιά που μπήκαν και θα μπουν σε αυτό το παιχνίδι να το χαρούν όσο τίποτα ..

Και κάτι τελευταίο. Μη βιάζεστε να κρίνετε ανθρώπους χωρίς να τους ξέρετε. Εγώ αυτό έμαθα μέσα από το παιχνίδι ..ότι δεν φτάνει μια εικόνα απλά.... είναι ένα παιχνίδι που μας δείχνει την αγάπη με πολλούς τρόπους ..τσακωμούς όλα.. μην τα κατακρίνετε και προσπαθήστε να δείτε το από πίσω που περνάνε αυτά τα παιδιά ...πίσω από αυτές τις ελάχιστες ώρες που βλέπετε.

Τέλος ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που ήταν δίπλα μας και μου έδωσαν αυτή τη μοναδική ευκαιρία.. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη σας και ειδικά όλα τα παιδιά που έκανα fanpage για μένα και με αγάπησαν και συνεχίζουν να το κάνουν ..σας λατρεύω και δεν ξεχνώ».