Master Chef: Ο Γιώργος μπερδεύτηκε και αποκάλυψε spoiler! Πότε φεύγει ο Mr. «Κρατς»; (Bίντεο)

Spoiler alert!

Master Chef: Ο Γιώργος μπερδεύτηκε και αποκάλυψε spoiler! Πότε φεύγει ο Mr. «Κρατς»; (Bίντεο)

Στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένος τον πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Ορφανός.


Ο παίκτης που αποχώρησε χτες από το MasterChef, πάνω στη συζήτηση με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τη συμπεριφορά της Άλκηστης Αλεξάκη μετά την αποχώρησή του, έδωσε ένα επικό spoiler! Διαβάστε παρακάτω...


Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ορφανός φάνηκε να προδίδει την επικείμενη αποχώρηση του «mr Κρατς», Χρήστου Μπάρκα από το ριάλιτι μαγειρικής, λέγοντας:

«Χαίρομαι γιατί η Άλκηστις λαμβάνει υπόψη όλα όσα της είπαμε. Όπως λέγαμε και στον Χρήστο. “Έλα να σου φτιάξουμε το μαλλί σου αλλιώς, να δεις τι θα γίνει”. Και ελπίζω τώρα με τον Χρήστο έξω να γίνεται χαμός. Γιατί και εγώ δεν έχω προλάβει και πολύ…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ορφανός. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Star: «Ντροπή» για το Masterchef - Nέο περιστατικό τραμπουκισμού!

Αρνούμαι να πιστέψω ότι αφήνουν τέτοια αλήτικα στοιχεία να υπάρχουν σε αυτό το φοβερό παιχνίδι στην τηλεόραση του star στο MasterChef!

Το φαινόμενο είχε ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες όταν παίκτρια είχε απειλήσει on camera τον κύριο Σωτήρη Κοντιζά να του ρίξει... Μπουνιά!

Τότε είχαμε γράψει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ του περιστατικού και πως έχει ευθύνη για αυτή την ιστορία και το κανάλι αλλά κι ο κύριος Κοντιζάς στο ηθικό κομμάτι της ιστορίας. Master chef: Με το ζόρι να γίνει «σκουπίδι» στο Star

Είχε κάνει αίσθηση τότε το ρεπορτάζ μας αλλά όπως λέει και ο λαός «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»

Όχι μόνο στο κανάλι δεν έκαναν τίποτα, αλλά το καθεστώς απαράδεκτων συμπεριφορών συνεχίστηκε!

Με έκπληξη είδαμε παίκτες στο MasterChef να μιλάνε με μία απίστευτη γλώσσα σε ένα παιχνίδι που βλέπουν και μικρά παιδιά. Το φοβερό είναι ότι ενώ όλα αυτά τα «γαλλικά» να το πω ευγενικά, μπορούν να κοπούν στο μοντάζ, στο MasterChef και στο star τα αφήνουν να περνάνε και να τα βλέπει ο κόσμος!


Σας μιλάμε φυσικά για εκφράσεις του τύπου... «Στα τέτοια μου» «Μαλ...» και αλλά πολλά που δεν χρειάζεται να αναφέρω! Γράψαμε τότε ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι με το ζόρι «σκουπίδι»

Master chef: Σοβαρό φάουλ ηθικής από Star και Κοντιζά! (Βίντεο)

master-chefΕιλικρινά δεν το καταλαβαίνουμε! Το MasterChef είναι το κορυφαίο πρόγραμμα στην φετινή τηλεοπτική σεζόν. Είναι ένα πρόγραμμα που το παρακολουθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών με απίστευτη προσοχή και αγάπη!

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πιο είναι το σκεπτικό να προσβάλουμε αυτούς τους ανθρώπους. Χρειάζεται το MasterChef αυτές τις συμπεριφορές για να κάνει νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης

Φυσικά όχι,κι εμείς γράψαμε τους πέντε πολύ σοβαρούς λόγους που αυτό το πρόγραμμα είναι αληθινά στην κορυφή της φετινής σεζόν. Γράψαμε για τους πέντε λόγους που κόσμος έχει αγαπήσει αυτό το παιχνίδι μαγειρικής αληθινά... Master chef: 5 λόγοι που είναι το κορυφαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης!

Kαι ερχόμαστε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef... Είναι η πρώτη φορά που ειλικρινά γύρισα το κανάλι. Εγώ προσωπικά στο Vanda's blog στο Youweekly.gr δεν ανέχομαι τραμπούκικες συμπεριφορές να γίνονται μάθημα μέσα από την τηλεόραση. Εγώ ,αλλά πιστεύω και πολύ τηλεθεατές, δεν αντέχουν να βλέπουν μία παίκτρια συγκεκριμένα την Άλκιστης να απειλεί παίκτες στο παιχνίδι με ξυλοδαρμό!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο μετά το 00.35 στο παρακάτω λινκ του star: https://www.star.gr/tv/shows/masterchef/

Η συγκεκριμένη παίκτρια γύρισε και είπε παρουσία όλων των παικτών της παραγωγής και των κριτών ότι εάν δε γυρίσει στο σπίτι ένας συγκεκριμένος παίκτης δηλαδή ο Γιώργος θα πλακώσει στο ξύλο τον Αλέξανδρο! Με συγχωρείτε όποιος άφησε το συγκεκριμένο σημείο στο masterchef να περάσει και να το δει ο κόσμος σε δημόσια προβολή είναι στυγνός εγκληματίας!

Όποιος αφήνει τέτοια φαινόμενα να προβάλλονται στην τηλεόραση έχει πρόβλημα. Δηλαδή, δεν έχω καταλάβει, αφήνουμε το «μπούλινγκ» να πρωταγωνιστήσει σε δημόσια θέα! Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει σύσταση σε αυτήν την παίκτρια;
Δεν θα έπρεπε η συγκεκριμένη παίκτρια με αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στους συμπαίκτες της να έχει αποβληθεί από το MasterChef; Δηλαδή δεν έχω καταλάβει την επιβραβεύουμε; Προχθές την είχανε βγάλει κιόλας ότι έκανε και το κορυφαίο πιάτο!
Μα συγνώμη πάμε καλά; Δε σέβονται κανέναν! Ποιος τους δίνει την άδεια να κάνουν ένα πετυχημένο ριάλιτι μαγειρικής το MasterChef ένα «σκουπίδι» με λούμπεν στοιχεία κι αλήτικες συμπεριφορές; Τι να πω! Συγχαρητήρια θα έρθει ώρα που θα βάλετε τα χεράκια σας και θα βγάλετε τα ματάκια σας!