«Ο Πανταζής είναι ύπουλος και ψεύτης»! Απίστευτη επίθεση από πασίγνωστο τραγουδιστή!

Kαι όμως το είπε!

«Ο Πανταζής είναι ύπουλος και ψεύτης»! Απίστευτη επίθεση από πασίγνωστο τραγουδιστή!

Bρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και άδειασε κανονικά τον Λευτέρη Πανταζή!


«Είναι ύπουλος και ψεύτης! Σαν τραγουδιστής είναι εξαιρετικός, σαν άνθρωπος όμως.... δεν το συζητάω» είπε ο πασίγνωστος τραγουδιστής! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για το Γιάννη Φλωρινιώτη που εξήγησε πως όταν ο Πανταζής είχε πρωτοξεκινήσει ήθελε να τον βοηθήσει, αλλά μετά κατάλαβε πως θέλει να τον αντιγράψει και μάλιστα ενώ είχε στα σκαριά μια συνεργασία μαζί του, την πάγωσε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

H σχέση της πρώην γυναίκας του με τον αδερφό του Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή Celebrity Travel, κάθε φορά που δίνει μια συνέντευξη δημιουργεί είδηση, μας αιφνιδιάζει με τις αποκαλύψεις του και μας αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο People πρόσφατα ανέφερε πως έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη.


«Μέναμε σε ένα φανταστικό σπίτι στον Πειραιά. Στον τρίτο όροφο ήμασταν εμείς και στο δεύτερο η οικογένεια του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη. Μεγάλωσα με την Αννούλα και τον Νικολάκη Φλωρινιώτη, τα παιδιά του Γιάννη», είχε δηλώσει.

Ο Mr Traveller ωστόσο, έκανε ακόμα μια αποκάλυψη!
Ο αδελφός του Νίκου Κοκλώνη βρίσκεται σε σχέση με την πρώην γυναίκα της… «μεγάλης φίρμας»! «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν μεγάλος σταρ. Ήμουν στην πολυκατοικία παιδάκι, 8-9 χρονών, καθόμουν να διαβάσω- με το ζόρι- και άκουγα από κάτω «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα…», είχα μάθει όλο το ρεπερτόριο του μαγαζιού. Στην καθημερινότητά του ντυνόταν όπως τον ξέρουμε όλοι… Η γυναίκα του, η Μάχη εδώ και 10 χρόνια είναι με τον αδερφό μου ζευγάρι. Αυτά γίνανε μέσα συην πολυκατοικία και ένιωθα πολύ άσχημα γιατί ήμουν πολύ φίλος με την Άννα και τον Νίκο. Μάλλον έγινε όσο ήταν ακόμη με τον Γιάννη, δεν ξέρω. Πήγα στον Γιάννη και του είπα ότι μπορεί να μην ξαναμιλήσω με τον αδερφό μου γιατί με είχε από πιτσιρίκι και μου λέει «Δε πειράζει»» ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS