Απίστευτη ατάκα από ηθοποιό της Γυναίκας χωρίς όνομα: «Διακωμωδώ τη μάνα μου στο Instagram γιατί..»

Και όμως το είπε!

Απίστευτη ατάκα από ηθοποιό της Γυναίκας χωρίς όνομα: «Διακωμωδώ τη μάνα μου στο Instagram γιατί..»

Μπορεί τη φετινή σεζόν η Ευαγγελία Μουμούρη να ενσαρκώνει τη Ρία στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» σε έναν ρόλο με πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις, αλλά η ίδια είναι έξω καρδιά και κυρίως... έχει χιούμορ.

Αυτό άλλωστε, φαίνεται μέσα από την συνέντευξή της στο TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη. Διαβάστε παρακάτω....

Μετά την «Εθνική Ελλάδος» επιστρέψατε τηλεοπτικά με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ρόλο της Ρίας. Πώς χαρακτηρίζετε την ηρωίδα σας;

«Είναι μια γυναίκα που έχει υποφέρει πολύ στη ζωή της σε σχέση με τα οικονομικά της και την ανύπαρκτη στήριξη του άντρα της. Σαν οικογένεια πέρασαν δύσκολα, όπως όλοι οι Ελληνες τα τελευταία χρόνια. Στόχος της είναι τα παιδιά της να μη ζήσουν τη δική της ζωή. Εχει επικεντρωθεί στα χρήματα. Αυτά είναι για εκείνη το παν. Εχει κάνει τα λεφτά συναίσθημα. Κυνηγάει την ευτυχία και τη χαρά μόνο μέσα αυτά».

Τι σκεφτήκατε για εκείνη όταν διαβάσατε το σενάριο;

«Είναι μια λειτουργία του ηθοποιού που την έχουμε και στο θέατρο. Οταν υποδύεσαι έναν αρνητικό χαρακτήρα νιώθεις ότι θέλεις να τον δικαιολογήσεις. Κανένας από τους κακούς δεν θεωρεί πως είναι κακός. Δείχνω την αλήθεια αυτής της γυναίκας. Θέλει να προστατεύσει την οικογένειά της και οι συνθήκες την έχουν οδηγήσει να πάρει αυτόν τον δρόμο».

Είναι καλή μάνα;

«Εκείνη φυσικά και θεωρεί ότι είναι. Δεν θέλει να κάνει κακό στα παιδιά της. Το αντίθετο. Η γυναίκα αυτή συγκρούεται με τις πεποιθήσεις που έχει χτίσει, με κανέναν άλλο. Τα κάνει όλα από αγάπη».

Ο χωρισμός με τον Μίλτο ήταν μια ήττα για τη Ρία.

«Ναι, γιατί όταν δεν έχεις κοινό δεν μπορείς να κάνεις το σόου σου. Εχει μείνει μόνη στο σπίτι. Ούτε μπορεί να βρει κάποιον να τον χρησιμοποιήσει, ούτε να μεταφέρει τον θυμό της. Δεν μπορεί να χειριστεί πια ανθρώπους και είναι μια οριακή στιγμή στη ζωή της. Εκ του αποτελέσματος επιβάλλεται στα παιδιά της».

Εχετε μελετήσει πολύ τον χαρακτήρα της Ρίας.

«Είναι αλήθεια αυτό. Πάντα το κάνω με κάθε ρόλο που αναλαμβάνω. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά, παίζουν ωραία και απολαμβάνω τη συνεργασία και την τέχνη μου».

Εκτός από τη «Γυναίκα χωρίς όνομα», σας είδαμε και στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να κάνετε ένα γκεστ ως η μητέρα του Αγγελου. Θα το επαναλάβετε;

«Γι’ αυτόν τον ρόλο είχα πάρει τηλέφωνο όλες τις θείες και τις ανιψιές μου στην Κέρκυρα απ’ όπου κατάγομαι για να μπορώ να κάνω την προφορά (γελάει). Θα θέλαμε να το επαναλάβουμε, τα προγράμματα όλων μας είναι πιεσμένα. Κάποια στιγμή μπορεί να ξανασυμβεί».

Στο θέατρο πρωταγωνιστείτε στην παράσταση «Λωξάντρα».

«Στη σκηνή του ιστορικού θεάτρου Βεάκη με την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση και την Ελένη Τσαλιγοπούλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουμε την ιστορία, τα ήθη, τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας. Απολαμβάνω πολύ αυτή τη συνεργασία».

Και το χιούμορ δεν σας εγκαταλείπει ποτέ. Τα βιντεάκια που ανεβάζετε στα social με πρωταγωνίστρια τη μαμά σας είναι απολαυστικά.

«Τι να την κάνω! Εχει έρθει στο θέατρο και έχει δει την παράσταση τρεις φορές. Κι ενώ στο έργο με λένε Σουλτάνα, ακόμη δεν το έχει μάθει και με λέει Σουζάνα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τη διακωμωδώ στο Instagram».