Τρέλα με την Φουρέιρα στο καρναβάλι της Τενερίφης! (βίντεο)

Το Fuego της Φουρέιρα... καίει την Ισπανία!

Τρέλα με την Φουρέιρα στο καρναβάλι της Τενερίφης! (βίντεο)

Διεθνή καριέρα για την Ελένη Φουρέιρα, ειδικά στην Ισπανία...

Υπό τους ήχους του «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα ξεσήκωσε το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες, μία υποψήφια βασίλισσα του καρναβαλιού στην Τενερίφη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, επιχειρώντας να διεκδικήσει το στέμμα της βασίλισσας του καρναβαλιού της Τενερίφης, μία από τις διαγωνιζόμενες, η Christina Maria Rodriguez Gonzalez, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τους εκατοντάδες θεατές υπό τους ήχους του «Fuego», το οποίο συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η επιλογή του τραγουδιού, φανερώνει τη διεθνή απήχηση που έχει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της ανά την Ευρώπη, έχοντας στις αποσκευές της άλλα δύο international hits, το «Tómame» και το πιο πρόσφατο «Triumph», που κυκλοφορούν από την Panik Records.

Η διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της, αλλά και τους έκανε να χορέψουν το «Fuego».

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video:

«Μου έκαναν πρόταση να πάω με το Fuego στην Eurovision αλλά αρνήθηκα»! Απίστευτη αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας! (Βίντεο)

Η ίδια μίλησε στο Φτιάξε Καφέ να στα Πω και έκανε την αποκάλυψη... βόμβα!

Ο λόγος για τη Τάμτα που μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision και δεν έκρυψε την επιθυμία της να συμμετάσχει στον διαγωνισμό!

Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα πως πέρσι της είχε προταθεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο με το Fuego, αλλά αρνήθηκε!

«Δυο φορές μου έχει γίνει επίσημα πρόταση για τη Eurovision. Πέρσι ήταν με το Fuego και ήταν και άλλη μια χρονιά που είχαμε φτιάξει με τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου ένα υπέροχο κομμάτι, το Unloved, αλλά δυστυχώς τότε άργησε μερικές ημέρες και δεν μπορούσα να συμμετάσχω στον ελληνικό τελικό. Σε ότι αφορά το Fuego ήμουν πάρα πολύ φορτωμένη, παρόλα αυτά πιστεύω ότι πήγε στα κατάλληλα χέρια. Άλλωστε για αυτό και πήγε πάρα πολύ καλά. Με ένα καλό κομμάτι θα ήταν μεγάλη μου τιμή να πήγαινα στη Eurovision. Θα δείξει», είπε η Τάμτα! Δείτε το σχετικό βίντεο: