Master Chef: To μοιραίο λάθος που έφερε την αποχώρηση! Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια!

Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Αδιανόητο αυτό που έκανε!

Master Chef: To μοιραίο λάθος που έφερε την αποχώρηση! Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια!

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef!

Τέσσερις από τις παίκτριες που ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό και αισθητικά ιδιαίτερο πιάτο, προκειμένου να μείνουν στο παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...


Το πιάτο ωστόσο, είχε πολλές και δύσκολες τεχνικές, οι οποίες απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή.

Η Λιζ, μόλις αντιλήφθηκε πως το κρέας της, το οποίο μαγειρευόταν μέσα στη χύτρα, είχε αρπάξει ,κατάλαβε πως αυτό θα της κοστίσει και θα την οδηγήσει εκτός διαγωνισμού!


Η Λιζ, αμέσως μόλις τελείωσε ο χρόνος της, ξέσπασε σε κλάματα. «Μπορεί να έχω δώσει μάθημα ακόμη και υπό τέτοιες συνθήκες και πιέσεις δεν τα παρατάμε, έχω πάρει πολλά μαθήματα όμως και από τα άλλα παιδιά, ασχέτως ηλικίας και από πού είναι. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ελπίσω να μην τελειώσει εδώ αλλά ακόμη κι αν τελειώσει… δεν πειράζει», είπε η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η Λιζ ήταν αυτή που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι του Star! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Masterchef: Απαράδεκτος παίκτης κυριολεκτικά για «σκότωμα»!

Πρώτα απ’ όλα να ξεκινήσουμε με το χθεσινό MasterChef στην τηλεόραση του star το οποίο ήταν ένα αληθινά καταπληκτικό επεισόδιο.


Ένα επεισόδιο όμως που μας έστειλε όλους στα «κάγκελα» λόγω ενός ανεκδιήγητου παίκτη!


Ο παίκτης για τον οποίο θα μιλήσουμε είναι ο περίφημος Χαράλαμπος από την Κύπρο τον οποίο κυριολεκτικά ήθελε εχθές το βράδυ να «εκτελέσει» όλη η χώρα μας και η Κύπρος υποθέτω!


Πάμε όμως πρώτα πάνω στο παιχνίδι του MasterChef!


Επιτέλους ένα αληθινά καταπληκτικό και μοναδικό επεισόδιο. Ένα επεισόδιο που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το περσινό και το προπέρσινο MasterChef. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή του παιχνιδιού καθώς δεν υπήρχαν βωμολοχίες τσαμπουκάδες και βία! Να θυμίσουμε εδώ ότι το Masterchef στο τσάκα την γλίτωσε για να μην γίνει ένα «σκουπίδι» ριάλιτι!

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ που είχαμε γράψει στο Vandas blog στο Youweekly.gr

Master chef: Με το ζόρι να γίνει «σκουπίδι» στο Star



Και ερχόμαστε στο χθεσινό επεισόδιο! Κάθισα και το είδα όλο. Ειλικρινά έπαθα πλάκα με το χαρακτήρα του Χάμπου του Κύπριου!


Θα σας το εξηγήσω για να το καταλάβετε. Χθες στο MasterChef έκαναν οι κριτές ένα ωραίο τρικ και για πρώτη φορά είδαμε τους παίκτες να αγωνίζονται στην δοκιμασία ως ζευγάρια και όχι ατομικά. Αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να μαγειρέψουνε μία συνταγή δύο άτομα μαζί, οι οποίοι θα άλλαζαν στο πάγκο ανα 15 λεπτά!


Ένα λοιπόν από αυτά τα ζευγάρια που επιλέχθηκαν από την παίκτρια Σπυριδούλα (σατανική)
ήταν ο Χαράλαμπος από την Κύπρο και ο Παντελής!


Από εκεί και μετά έγινε το χάος σε αυτό το ζευγάρι αληθινός πόλεμος. Ο Χαράλαμπος με μία απαράδεκτη συμπεριφορά μιλούσε τόσο απαξιωτικά για τον Παντελή καθ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας που δοκίμασε και τα νεύρα όλων των τηλεθεατών. Εγώ προσωπικά ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση και να του ρίξω δύο «χαστούκια» μέσα στη μούρη για να τον φέρω στα συγκαλά του. Τόσο πολύ με έχει εκνευρίσει. Μα ήταν απαράδεκτος μιλούσε στον συμπαίκτη του σαν να ήταν ένα ΤΙΠΟΤΑ!


Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί μιλούσε έτσι στον Παντελή; Του μιλούσε έτσι διότι πίστευε ότι όλες οι παρασκευές του Παντελή ήτανε λάθος για το γλυκό. Θεωρούσε ότι δεν θα βγει πιάτο και ότι θα ήταν προτεινόμενοι και οι δύο!


Και τι δεν άκουσε ο Παντελής από το Χαράλαμπο! Ότι είναι άχρηστος ότι δεν θα βγει πιάτο ότι θα είναι προτεινόμενοι ότι έχει τον πάγκο του χάλια... Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:


Ο Χαράλαμπος με μια ξινισμένη μου μούρη είχε συνεχώς στο στόχαστρο τον Παντελή ο οποίος με ιώβεια υπομονή προσπαθούσε να τον αντιμετωπίσει! Ο Παντελής για εμένα εχθές ήταν ένας αληθινός ήρωας! Κανένας δεν θα άντεχε αυτή την πίεση από τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Και όμως ο Παντελής κατάφερε τελικά και παρ' όλες τις συνθήκες έβγαλε πιάτο.


Και τώρα προσέξτε το πιάτο όχι μόνο δεν ήταν για να τους βγάλει προτεινόμενος αλλά θεωρήθηκε από τους κριτές και ένα από τα νοστιμότερα. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση που ο Χαράλαμπος είδε ξεκάθαρα ότι έκανε λάθος ακόμη και τότε συνέχισε την επίθεση στον Παντελή! Όπως σας το λέω όχι μόνο δε ζήτησε συγγνώμη αλλά ζήτησε και τα ρέστα! Όλη αυτή την ιστορία σας παρακαλώ πολύ δείτε τι στο βίντεο παρακάτω! Θα εκπλαγείτε αληθινά!


Προσέξτε τώρα ,όλη αυτή η φασαρία που έγινε στο παιχνίδι δεν είχε ούτε πρόκληση βίας ούτε βρισιές ούτε τίποτα... Ήταν μια ανθρώπινη στιγμή όπου ένας παίχτης έδειξε το ήθος του, δηλαδή ο Παντελής και ένας άλλος ο Χαράλαμπος έδειξε την παιδεία του και τον απαράδεκτο χαρακτήρα του!


Να γιατί το Masterchef πουλάει... Και μπορεί να πουλάει χωρίς βία και βρισιές!!!


Γιατί πουλάει το Master Chef και όχι το Bake off Greece;