Αποκλειστικό: Έγκυος για δεύτερη φορά η Ελεονώρα Μελέτη; Όλη η αλήθεια!

Τα σημάδια και οι αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αποκλειστικό: Έγκυος για δεύτερη φορά η Ελεονώρα Μελέτη; Όλη η αλήθεια!

Εκτός από τα πλατό της εκπομπής της «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha, ο πιο συνηθισμένος χώρος για να συναντήσει κανείς την Ελεονώρα Μελέτη τους τελευταίους έντεκα μήνες είναι η παιδική χαρά!

Και τώρα που μπήκε πια η άνοιξη και ο καιρός είναι καλύτερος, τα παιχνίδια με την κόρη της Αλεξάνδρα είναι η απόλαυσή της. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η παρουσιάστρια δηλώνει έτοιμη να μην περιμένει να μεγαλώσει κι άλλο η κόρη της, αλλά να της χαρίσει από τώρα ένα αδερφάκι. Διαβάστε παρακάτω...

Μια ανάρτησή της στο Twitter πριν από λίγες ημέρες πυροδότησε τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη. Σε ένα μικρό βίντεο, κόβοντας μια μπανάνα έχει ως σχόλιο: «Ετοιμάζω τον γιο!». Όλοι υποψιαστήκαμε ότι διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αλλά κάτι τέτοιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, δεν ισχύει. Το σχόλιο και το link που παρέπεμπε σε ένα άρθρο της στο blog της, believeit, αναφερόταν σε μια έρευνα βρετανικού Πανεπιστημίου, που υποστήριζε πως η υψηλή κατανάλωση του συγκεκριμένου φρούτου από μέλλουσες μαμάδες μπορεί να καθορίσει το φύλο του μωρού τους.

Για να αποκτήσουν αγόρι, η τροφή-κλειδί είναι οι μπανάνες. Βέβαια, η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει στο παρελθόν την επιθυμία της να κάνει ένα αγοράκι. Όμως μέχρι να συμβεί αυτό, η Ελεονώρα μίλησε, πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά γι' αυτό που βιώνει τώρα ως μητέρα: «Νομίζω ότι είναι ταυτόχρονα ό,τι πιο μαγικό και ό,τι πιο δύσκολο που εγώ προσωπικά έχω κληθεί να κάνω. Όλες τις στιγμές νιώθω ότι μπορώ να πεθάνω από αυτόν τον έρωτα και από αυτήν την αγάπη. Νιώθω ότι θα σκάσω».


Παιχνίδια στη λιακάδα

Στη Γλυφάδα, ύστερα από μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά, η Ελεονώρα συνάντησε μια πολύ καλή της φίλη και πήγαν με τα παιδιά τους στην παιδική χαρά. Λίγο αργότερα επισκέφτηκε και τη μητέρα της στο πατρικό της σπίτι στη Σαρωνίδα. Μπορεί τώρα να μένει πια στα βόρεια προάστια, αλλά δίπλα στη θάλασσα έχει ζήσει όλα τα χρόνια της

ζωής της.

Τηλεθέαση: Τι έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγηση του Γεωργίου για το Aids;

Στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος και συγκλόνισε με τα όσα είπε!

Ο σκηνοθέτης του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ο ιός του AIDS χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του.

Ο ίδιος μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του από AIDS ενώ αποκάλυψε και το λόγο που οι σχέσεις με τον πατέρα του είχαν φτάσει στα άκρα.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε!

Δείτε στο παρακάτω link όλο το θέμα:

Ανδρέας Γεωργίου: Η συνέντευξη - κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε! «Έχασα τη μαμά μου από Aids, το ήξερα από 12 χρονών ότι θα μείνω ορφανός»!

Τι έκανε όμως η Ελεονώρα Μελέτη στα ποσοστά τηλεθέασης στον Alpha; Σάρωσε ή πάτωσε απέναντι στον ανταγωνισμό; Το δυναμικό κοινό αντάμειψε κατά πολύ την Ελεονώρα με ένα εντυπωσιακό 19,3 και πραγματικά έκανε ένα από τα καλύτερα νούμερα της σεζόν! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

Μετά τα μεσάνυχτα
ALPHA: Mετά τα μεσάνυχτα, Μελέτη, 19,3

ΣΚΑΙ: Βινύλιο, 12,3