Power of love: Βραδινή έξοδος για τον Παύλο Τερζόπουλο! Με ποιο παίκτη του Survivor συναντήθηκε;

Πόζαρε μαζί με τον...

Power of love: Βραδινή έξοδος για τον Παύλο Τερζόπουλο! Με ποιο παίκτη του Survivor συναντήθηκε;

Τον Παύλο Τερζόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του Power of love.

Μπορεί να μην έκατσε πολύ μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, κατάφερε να αποσπάσει αρκετή αγάπη από το κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Παύλος, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι του έρωτα, επέστρεψε στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας την... "ελευθερία" του.

Μάλιστα, ο 35χρονος γυμναστής βρέθηκε στο Amber Athens, όπου συναντήθηκε με πρώην παίκτη του Survivor. Ο ίδιος πόζαρε έχοντας πλάι του τον... Πάνο Θεοδώρου!

Τον Πάνο Θεοδώρου, τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Survivor. Ήταν στην ομάδα των μαχητών και ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Εμείς κάναμε μια εκπληκτική δουλειά! Ξαφνικά εμφανίστηκε το Survivor και μας εκτόπισε»!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Η επιστροφή», Αντώνη Καρυστινό. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός, μίλησε στο Tv Έθνος και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Αστέρα Ραχούλας» αλλά και τον ρόλο του Survivor στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Περίμενες την επιτυχία της σειράς και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, όταν πήρες για πρώτη φορά στα χέρια σου το σενάριο;
«Οσον αφορά στα νούμερα, δεν ωφελεί έναν ηθοποιό το να τα εντάσσει στη συζήτηση που κάνει. Το μόνο που καταφέρνει είναι να αγχώνεται και να αποπροσανατολίζεται. Τα νούμερα αφορούν στα κανάλια και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά. Χαίρομαι, ωστόσο, που έχουμε καταφέρει να μας παρακολουθεί ο κόσμος. Όπως και στο θέατρο, έτσι και στην τηλεόραση παίζεις για να σε βλέπει ο κόσμος. Οταν πήρα το σενάριο, είδα ότι πρόκειται για ένα καθημερινό σίριαλ αλλά με πολλά «αλλά»! Θέλω να πω ότι είναι κάποια σενάρια καλογραμμένα, με γερό κορμό και διαφορετικά από αυτά που έχουμε μάθει. Κάποτε το καθημερινό σίριαλ έπρεπε να εμπεριέχει love stories, χωρισμούς. Η δική μας σειρά έχει μυστήριο, αστυνομικό περιεχόμενο. Γοητεύτηκα από την πρώτη στιγμή από το σενάριο και, φυσικά, το ρόλο μου. Από την αρχή κατάλαβα ότι το πράγμα θα πάει, λοιπόν, καλά...», λέει στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

«Κάθε χρονιά πρέπει να σκέφτεσαι αν ο κόσμος θα δει ριάλιτι... Εγώ, άλλωστε, είχα ζήσει και την περίπτωση του «Αστέρα Ραχούλας», στον Αlpha, όπου και πρωταγωνιστούσα. Εμείς κάναμε μια εκπληκτική δουλειά και ξαφνικά εμφανίστηκε το «Survivor», ένα ριάλιτι που έκανε 60%. Μας εκτόπισε τελείως».