Καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη του «Μανωλάκη» για τα νέα επεισόδια!

Ο «Μανωλάκης» τα είπε όλα!

Καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη του «Μανωλάκη» για τα νέα επεισόδια!

Η σειρά επιστρέφει!

Ο Χάρης Ρώμας, πριν από αρκετούς μήνες, αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες, πως προετοιμάζει το remake της σειράς, "Το Καφέ της χαράς", το οποίο επιστρέφει σύντομα ανανεωμένο, μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό, αρκετοί από τους ηθοποιούς θα ξεκινήσουν σύντομα γυρίσματα, ενώ στη σειρά αναμένεται να δούμε και πρόσωπα, σε ρόλο – έκπληξη. Ένα από αυτά και η Ζέτα Δούκα, η οποία θα βρεθεί στο "Καφέ της Χαράς" μετά την αποχώρηση της Ρένιας Λουιζίδου, η οποία αποχωρεί μετά τα πρώτα 4-5 επεισόδια, μιας και συνεχίζει κανονικά με τη σειρά "Το Σόι Σου" στον Alpha.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο τηλεοπτικός γιος του Χάρη Ρώμα, θα βρίσκεται στο remake της σειράς, με τον "Μανωλάκη" να παρουσιάζεται πλέον στο ρόλο ενός νεαρού άνδρα, γιο του "Περίανδρου Πώποτα".

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το "Καφέ της Χαράς" γράφοντας στα αγγλικά: «Απλά περιμένουμε…. Σύντομα!»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση…

Η-αποκάλυψη-του-Μανωλάκη-για-το-καφέ-της-χαράς

Επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς»: Αυτό το πρόσωπο θέλει απεγνωσμένα ο Ρώμας στη σειρά! (βίντεο)

Στην εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Ζέτα Δούκα.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιθανή συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Καφέ της Χαράς».

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά… Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδος και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.
TAGS