Ραλλία Χρηστίδου: Η τρομερή αλλαγή της - Φουλ αδυνατισμένη!

Είναι εντυπωσιακή!

Ραλλία Χρηστίδου: Η τρομερή αλλαγή της - Φουλ αδυνατισμένη!

Απίστευτη η νέα της εικόνα!

Η Ραλλία Χρηστίδου πριν μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει ότι είχε ξεκινήσει δίαιτα με στόχο να χάσει αρκετά κιλά. Διαβάστε παρακάτω...

Και όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί η γνωστή τραγουδίστρια τα κατάφερε! Φορώντας ένα λευκό κοστούμι, εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει την απίστευτη αλλαγή στο σώμα της.

«Ναι έχω χάσει κιλά, είμαι σε προσπάθεια, σε συνεχή αγώνα κι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Προσπαθώ... τι να κάνω; Πρέπει να υπηρετούμε τα στερεοτυπικά πρότυπα της γυναίκας», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της ενώ στην ερώτηση: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να σε δούμε στην πίστα να τραγουδάς με κορμάκια ή φορώντας σορτσάκια;» είχε απαντήσει:

«Όχι, εντάξει, πιστεύω ότι δεν είναι πια της ηλικίας μου. Τον Νοέμβριο θα κλείσω τα 39. Στο «Fame story» ήμουν 24 χρονών.

Υπήρξε περίοδος στη ζωή σου που δεν ήθελες να αναφέρεσαι στο «Fame story» το παιχνίδι από το οποίο σε γνωρίσαμε κι έγινες γνωστή στο ευρύ κοινό.

Λάθος εντύπωση. Με «ενοχλούσε» να με ρωτήσει κάποιος πρωτίστως γι’ αυτό ή μόνο γι’ αυτό. Όταν έχω κάνει δισκογραφία κι έχω αγαπηθεί από τον κόσμο στο μέτρο που μου αναλογεί, όταν έχω κάνει προσπάθεια και μια πορεία, την οποία ο καθένας μπορεί να τη μετρήσει με τα δικά του μέτρα και σταθμά, το να με ρωτήσει κάποιος για κάτι που έχει συμβεί πριν από 15 χρόνια το βρίσκω άδικο».

Ραλλία-αλλαγή
Ραλλία-Χρηστίδου-αλλαγή