Open: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου! Πασίγνωστη παρουσιάστρια «κλείδωσε» στο πλευρό του!

Ποια είναι η πρώτη που υπέγραψε;

Open: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου! Πασίγνωστη παρουσιάστρια «κλείδωσε» στο πλευρό του!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Open tv!

Μάλιστα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης τον τίτλο, ο οποίος είναι παιχνιδιάρικος και στο γνωστό ύφος του Πέτρου! Διαβάστε παρακάτω....

«Επιστρέφει ο Πέτρος Κωστόπουλος, από την συχνότητα του Open και σε μία ζώνη που θα κάνει για πρώτη φορά.

Προσέξτε όμως δεν θα είναι μόνος του, θα έχει δίπλα του και δυο κυρίες στο πλευρό του, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτε περισσότερο.

Λοιπόν, «Όλα λάθος» θα είναι ο τίτλος της εκπομπής, η εκπομπή θα ασχολείται με λαμπερές προσωπικότητες, με όλα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο αλλά και το παρασκήνιο.

Θα δούμε τον Πέτρο Κωστόπουλο να … μαγειρεύει.

Θα είναι μία τριάδα, ισότιμοι παρουσιαστές.

Ο Πέτρος θα έχει μία μελαχρινή και μία ξανθιά στο πλευρό του» υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»! Δείτε το σχετικό βίντεο:


Τι έγραφε χτες το Youweekly.gr


Εμείς στο Youweekly.gr από χτες σας παρουσιάσαμε όλα τα ονόματα που θα πλαισιώνουν τον Πέτρο! Σας παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:

Πολλά ακούω και ακόμα περισσότερα γράφω στο Vanda's blog του Youweeklygr!


Να ξεκινήσω λέγοντας πως χαίρομαι πάρα πολύ όταν αναπαράγονται τα ρεπορτάζ μου, αλλά στεναχωριέμαι όταν δεν αναφέρεται έστω μια πηγή...


Έτσι λοιπόν έγινε και όταν έγραψα ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει πρόταση στην Σάσα Σταμάτη, η οποία απέρριψε τον ΣΚΑΙ! Συγκεκριμένα, η Σάσα είχε δεχτεί πρόταση από την σταθμού του Φαλήρου αφού θα επέστρεφε στην prime time ζώνη του Σαββάτου το Στην υγειά μας, και τότε ο Ιβάν χτύπησε δυναμικά! (Απίστευτη ανατροπή με τον Παπαδόπουλο! Τι του έταξαν από τον ΣΚΑΙ και ευχήθηκε... «Στην υγειά μας»!)


Ο ίδιος, είχε κάνει πρόταση στην Σάσα είτε για να είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, είτε για να είναι μόνη της σε μια εκπομπή!

undefined


Ωστόσο, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι τελικά κλειδώνουν οι συνεργάτιδες του Πέτρου, οι οποίες θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαντώ Γαστεράτου και η Αθηναΐς Νέγκα, αφού έχουν ήδη συμβόλαιο με το Open! Ο Ιβάν, αν και ήθελε πολύ την Σάσα, η ίδια απέρριψε την πρόταση του γιατί τα χρήματα που της πρόσφερε δεν ήταν αρκετά ώστε να χαλάσει τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΙ οριστικά! Μην ξεχνάτε πως η αίγλη που έχει ο σταθμός, μετράει κατά πολύ! Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog λοιπόν αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τόσο την Σάσα, ώστε της έχει δώσει κυριολεκτικά γη και ύδωρ!


Ο Ιβάν επέστρεψε, όχι μόνο με περισσότερα μηδενικά στο συμβόλαιό της, αλλά και με πλήρη ελευθερία σχετικά με τις επιλογές της! Η Σάσα έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα για την μεταγραφή της και κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει να σκάσει και αυτή η επιβεβαίωση.... Θυμηθείτε το!