«Δεν ήταν ο Ντάνος ο λόγος για να πάει καλύτερα το Τατουάζ, πήγαινε καλά ήδη»!

Συμπρωταγωνίστρια του τον "αδειάζει"!

«Δεν ήταν ο Ντάνος ο λόγος για να πάει καλύτερα το Τατουάζ, πήγαινε καλά ήδη»!

Καλεσμένη στο Πρωινό, βρέθηκε συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου από το «Τατουάζ».

Ο λόγος για την Χρύσα Παπά που ερμηνεύει την «Τατιάνα» στην επιτυχημένη σειρά. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός, ρωτήθηκε από την Φαίη Σκορδά αν θα συμμετάσχει στο νέο τηλεοπτικό project του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά.

Η Χρύσα Παπά, διέψευσε ότι έχει υπογράψει να είναι στην επόμενη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, ωστόσο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξανασυνεργαστού.

Όσον αφορά την συμμετοχή του Ντάντου, είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και ότι εμπιστεύεται την ένστικτο του σεναριογράφου. «Ήξερα ότι δεν θα του ζητηθεί να παίξει κάτι δύσκολο υποκριτικά, αν και τελικά στην πορεία το έκανε… έκανε πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια».

Αναφέρθηκε, επίσης, στο Γιώργο Αγγελόπουλο ως έναν άνθρωπο, που σέβεται τόσο τους ηθοποιούς – συναδέλφους του όσο και τη δουλειά την ίδια. «Ούτως ή άλλως, αυτή δεν είναι μία σειρά που ξεκίνησε με τον Ντάνο, ξεκίνησε όπως ξεκίνησε μ’ αυτό το team και ο Γιώργος ήρθε μετά…» είπε η Χρύσα Παπά και συμπλήρωσε «δεν ήταν ο Ντάνος ο λόγος για να πάει καλύτερα, πήγαινε καλά ήδη. Και δεν το λέω αυτό προσβλητικά για τον Γιώργο, μπήκε σ’ ένα team που υπήρχε ήδη».

Δείτε το σχετικό βίντεο: