Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τους και δημιούργησαν! Δείτε τις νοστιμιές που έφτιαξαν!

Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους!

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τους και δημιούργησαν! Δείτε τις νοστιμιές που έφτιαξαν!

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού διανύουν μια όμορφη περίοδο μεγαλώνοντας τον γιο τους Φοίβο.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, αφού ο μικρός έχει γεμίσει τις ζωές τους με χαμόγελα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό στο πέρασμα του χρόνου.

Στα social media, έχουν μοιραστεί αρκετές φορές στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Σήμερα λοιπόν, η Αλίκη, θέλησε να μας δείξει πως τόσο εκείνη όσο και ο Κώστας Βουτσάς έχουν ταλέντο στη μαγειρική. Δημοσίευσε τα εντυπωσιακά πιάτα που μαγείρεψαν.

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού κουζίνα

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού κουζίνα

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Επέτειο 6 χρόνων για το ζευγάρι! "Σε ευγνωμονώ για το παιδί που μου χάρισες..."

Επέτειος 6 χρόνων για το ζευγάρι και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού δηλώνουν ευγνώμονες που γνώρισαν ο ένας τον άλλον και η σύζυγος του ηθοποιού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στον αγαπημένο της. Διαβάστε παρακάτω...

«Επέτειος γάμου σήμερα! 3 χρόνια παντρεμένοι (6 χρόνια μαζί) σ’αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ! Σε ευγνωμονώ για το παιδί που μου χάρισες, τη δύναμη της ψυχής που μου δίδαξες και τα ατέλειωτα γέλια που κάνουμε! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι η ζωή μπορεί να είναι τόσο υπέροχη»!