Ελένη Φουρέιρα: Δεν φαντάζεστε τι δώρο - έκπληξη δέχτηκε για τα γενέθλια της!

Το ξεχωριστό δώρο για τα 32α γενέθλια της!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν φαντάζεστε τι δώρο - έκπληξη δέχτηκε για τα γενέθλια της!

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Ελένη Φουρέιρα και χιλιάδες θαυμαστές της έσπευσαν να της πουν τα χρόνια πολλά.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να μην πέρασε αυτή την ημέρα στην Ελλάδα αλλά στα χιόνια, ωστόσο, δέχτηκε πολλά δώρα από τους fans της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε από θαυμαστές της. Ένα άλμπουμ με διάφορες αφιερώσεις και φωτογραφίες.

Νυχτερινή έξοδος για την Ελένη Φουρέιρα! Η φαντασμαγορική εμφάνιση επί σκηνής φορώντας...

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά την εμφάνιση στην περσινή Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο και ήρθε δεύτερη, κάνει Ευρωπαϊκή καριέρα με μεγάλη επιτυχία.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται συνεχώς στο αεροπλάνο και ταξιδεύει από τη μία χώρα στην άλλη κάνοντας live εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Μια από τις εμφανίσεις της που πραγματοποίησε ήταν στο party της NIKE - Air Max 720, που έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα!

Μόλις ανέβηκε στην σκηνή η Ελένη Φουρέιρα, το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτά και να την αποθεώνει! Η εμφάνιση της φαντασμαγορική! Φόρεσε ένα απίστευτο κίτρινο φωσφοριζέ αθλητικό σύνολο που μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά πόζαρε χαμογελαστή στο φακό, ενώ με τις επιτυχίες της και με το look της ξεσήκωσε το κοινό.

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση