Power of love: Το δημόσιο μήνυμα του Παύλου και οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο!

Τι συνέβη;

Power of love: Το δημόσιο μήνυμα του Παύλου και οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψεις και είδατε και σήμερα στο επεισόδιο του Power of love, ο Παύλος λείπει από το σπίτι λόγω υγείας.

Ο παίκτης είχε ένα πρόβλημα στο πόδι που τον ανάγκασε να κάνει χειρουργείο. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να ευχαριστήσει για τις ευχές που του έχουν στείλει αλλά και την Acun Media.

«Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι για καλό! Με στεναχωρεί που λείπω από το σπίτι της αγάπης, μου λείπει ήδη. Αλλά ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου δείχνει την στήριξη και την αγάπη του. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ την παραγωγή που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν με ξέχασε και μου έδειξαν την αγάπη τους. Είμαι ευγνώμων για όλα και ελπίζω να είμαι πολύ σύντομα κοντά σας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Power of love Παύλος

Power of love Παύλος

Power of love: Οι δυο πιο αγαπητοί παίκτες του κοινού και η αποχώρηση που θα συζητηθεί!

Οι δυο πιο αγαπητοί παίκτες του Power of Love ανακοινώθηκαν σήμερα από την Μαρία Μπακοδήμου.

Από τα κορίτσια η Νέρτζη, η Κατερίνα και η Άννα ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, ενώ από τα αγόρια, τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν ο Τζόνι, ο Άλεξ και ο Παύλος. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, αφού έπαιξε λίγο με την αγωνία τους, ανακοίνωσε ότι από τα κορίτσια η Άννα είναι αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους όλων. Έπειτα ανακοίνωσε και το νικητή των αγοριών, ο οποίος ήταν ο Παύλος, ωστόσο δεν είδαμε να χαίρεται, μιας και έλειπε για λόγους υγείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of love spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα!

Έχουμε spoiler για το Power of love! Aυτός είναι ο παίκτης που φεύγει σήμερα από το gala.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πάνος Μούτσος τη γλίτωσε στο τσακ, αφού πάλευε για την παραμονή του στο παιχνίδι μαζί με τη Ζένια, όμως τον έσωσε ο Παύλος που βγήκε πιο αγαπητός παίκτης για την περασμένη εβδομάδα. Έτσι κράτησε στο ριάλιτι το μέλος του σπιτιού των αντρών. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως φαίνεται όμως αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρει καθώς η Άννα που θα ψηφιστεί ως η πιο αγαπημένη παίκτρια, θα κρατήσει ανέπαφο το σπίτι των κοριτσιών!

power-of-love-spoilerψ