Άσχημα νέα! Ένα βήμα πριν τον χωρισμό το πιο ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Δεν περιμέναμε πως θα χωρίσουν κάποια στιγμή!

Άσχημα νέα! Ένα βήμα πριν τον χωρισμό το πιο ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Γκρίζα σύννεφα σκέπασαν την σχέση του πιο ταιριαστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, τόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους όσο και τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, δεν επιτρέπουν να είναι μαζί όσο συχνά επιθυμούν, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα γκρίζα σύννεφα. «Υπάρχει πολύ καλή διάθεση. Όμως οι αντικειμενικές δυσκολίες τους δημιουργούν προβλήματα», αποκάλυψε στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον τους. Διαβάστε παρακάτω...

Η σχέση της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη με τον Φίλιππο Παπασπύρου ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο με τους καλύτερους οιωνούς. Η όμορφη fashion blogger και ο γοητευτικός pastry chef και επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης κλήθηκαν, ωστόσο, από την αρχή αυτής της σχέσης να διαχειριστούν και την απόσταση. Εκείνη ζει μόνιμα στην Ελβετία, κάτι που μοιραία δυσκολεύει την καθημερινότητά τους.

ena-vima-prin-ton-xwrismo-to-pio-teriasto-zeygari-tis-ellinikis-showbiz

Το ζευγάρι προσπαθεί να αναζωπυρώσει τη φλόγα της σχέσης του, ενώ ο Φίλιππος έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Πατρίτσια στη Ζυρίχη. Αν τελικά το καταφέρουν και συνεχίσουν να είναι μαζί κι ευτυχισμένη είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.