Γάμος στη showbiz: Παντρεύτηκε γνωστή ηθοποιός και δεν το έμαθε κανείς!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια!

Γάμος στη showbiz: Παντρεύτηκε γνωστή ηθοποιός και δεν το έμαθε κανείς!

Η πασίγνωστη ηθοποιός και τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της!

Το ζευγάρι αποκάλυψε την είδηση του γάμου του λέγοντας:«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παντρευτήκαμε και ευγνώμονες που σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή είχαμε δίπλα μας τις οικογένειες και τους φίλους μας. Αλλά κυρίως, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί». Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Λία Μισέλ που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Glee», η οποία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της και πρόεδρο εταιρείας ενδυμάτων Ζάντι Ριτς.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια, παντρεύτηκε το Σάββατο το βράδυ σε μια πολύ ρομαντική τελετή στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Η 32χρονη Μισέλ και ο 36χρονος Ριτς, γεννημένος στην Φιλαδέλφεια και πρόεδρος της εταιρείας ενδυμάτων AYR, αρραβωνιάστηκαν στις 29 Απριλίου 2018. Μετά την πρόταση γάμου, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Λία Μισέλ ανάρτησε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram φορώντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και γράφοντας μόνο την λέξη «Ναι».

«Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν ‘Σταμάτα να κάνεις πλάκα’. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα» είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό People.

Στο γάμο του ζευγαριού, παραβρέθηκαν εκτός από τις οικογένειές τους και στενοί φίλοι τους, συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών της στην τηλεοπτική σειρά «Glee», Ντάρεν Κρις και Μπέκα Τόμπιν.