Πάγωσε η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - «Αν είχα μια καραμπίνα θα σε είχα καθαρίσει»!

Η απίστευτη δήλωση ηθοποιού...

Πάγωσε η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - «Αν είχα μια καραμπίνα θα σε είχα καθαρίσει»!

Κάγκελο έμεινε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή.

Η δήλωση της, την άφησε άφωνη. Διαβάστε παρακάτω...

Η Λουκία Παπαδάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha για τον ρόλο της «Σάντρας» στην σειρά «Λάμψη», η οποία άφησε μεγάλη εποχή.

«Την περίοδο που έπαιζα στη Λάμψη, μου είχαν πει στον δρόμο «αν είχα μια καραμπίνα θα σε είχα καθαρίσει!» και λέω μάλλον κάνω καλά τον ρόλο μου. Αλλά εισέπραξα και πάρα πολύ αγάπη», αποκάλυψε και σόκαρε την παρουσιάστρια.

Και μεταξύ άλλων τόνισε: «Μεγάλωσα μόνη μου τον γιο μου. Οι γονείς μου είχα φύγει από τη ζωή και με τον πρώην συζυγό μου είχαμε χωρίσει λίγο καιρό αφού γεννήθηκε το παιδί. Είναι αδιανόητα δύσκολο και αδιανόητη ευθύνη η διαπαιδαγώγηση, η προσοχή, η φροντίδα, η μπουγάδα, το μαγείρεμα, τα πάντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Το περιστατικό στην γειτονιά της που την γέμισε ανησυχία! «Δεν το περίμενα με τίποτα..»

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε την Καθαρά Δευτέρα με την οικογένειά της και για πρώτη φορά δεν βρέθηκε στην Άνδρο αλλά παρέμεινε στην Αθήνα!

Συγκεκριμένα, η Ελένη έκανε Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι της στα Μελίσσια με τα παιδιά της, τον σύζυγό της, την πεθερά της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα! Διαβάστε παρακάτω....


Η Ελένη απόλαυσε βόλτες με την οικογένειά της στην Κηφισιά και ξαφνιάστηκε που ούτε ένας γείτονάς της δεν πέταξε χαρταετό!


Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην εκπομπή της: «Δεν είδα στον ουρανό κανένα χαρταετό στην γειτονιά μας… Ξεθωριάζει το έθιμο. Θυμάμαι παιδιά ο παππούς μου να φτιάχνει μόνος του τον χαρταετό, μετά τον αγοράζαμε και τώρα… τίποτα»!