Πωλίνα Τριγωνίδου: Η ερώτηση για την σχέση της με τον Μαυρίδη που την έφερε σε αμηχανία! (Βίντεο)

Η απίστευτη αντίδραση της στους δημοσιογράφους!

Πωλίνα Τριγωνίδου: Η ερώτηση για την σχέση της με τον Μαυρίδη που την έφερε σε αμηχανία! (Βίντεο)

Για πρώτη φορά στις κάμερες μίλησε η Πωλίνα Τριγωνίδου για την σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Τις δηλώσεις της πρόβαλλε η εκπομπή του Alpha «Happy Day». Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτήν την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στην επαγγελματική μου και αθλητική μου δραστηριότητα και μόνο. Που είμαι αυτό το βίντεο; Εγώ δεν είδα κανένα βίντεο. Δεν μπαίνω στο Ίντερνετ πολύ, διαβάζω αθλητικά σαιτς. Δεν μου το έδειξε κανείς το βίντεο. Να μου το δείξετε να το δω. Όχι, εγώ είμαι αφοσιωμένη εκεί που σας είπα και δουλεύω σκληρά», είπε χαρακτηριστικά η Πωλίνα Τριγωνίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να επισημάνουμε πως πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr είχαμε αποκαλύψει την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και της Πωλίνας Τριγωνίδου.

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του!

Είδηση βόμβα έσκασε στο γραφείο του Youweekly.gr πριν από λίγα λεπτά! Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι και πάλι ερωτευμένος!

Μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα, θα σας αποκαλύψω πρώτη την γυναίκα που κοιτάει στα μάτια ο παρουσιαστής, μετά τον χωρισμό του από την Νικολέττα Ράλλη, και... λιώνει! Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε ξανά τον έρωτα, δυο μήνες μετά τον χωρισμό του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, στα μάτια γνωστής - πρώην - παίκτριας ριάλιτι!

Όχι, δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία! Ο λόγος φυσικά για την Πωλίνα Τριγωνίδου που συμμετείχε στο Survival Secret αλλά και στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου!

i-nea-sidrofos-tou-giwrgou-mauridi

Οι δυο τους, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, διατηρούν δεσμό εδώ και λίγες εβδομάδες και μέχρι στιγμής ήταν πολύ προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους γιατί ο Μαυρίδης δεν ήθελε να πληγωθεί η Ράλλη αλλά και επειδή και η ίδια η Πωλίνα είχε βγει πρόσφατα από μια σχέση με γοητευτικό νεαρό που δραστηριοποιείται στον χώρο της νύχτας! Πλέον όμως, δεν έχουν λόγο να κρατούν κρυφά τα συναισθήματά τους και πριν από λίγες... νύχτες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

Άτομο που βρέθηκε στο μαγαζί μου μετέφερε πως δεν τους ένοιαζε καθόλου για το τι θα πει ο κόσμος και υπήρχαν αγγίγματα και αρκετά τρυφερές στιγμές!