Έξαλλος ο Ανδρέας Γεωργίου! Η αυστηρή ανακοίνωση και το δημόσιο ξέσπασμα!

"Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν. Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα…"

Έξαλλος ο Ανδρέας Γεωργίου! Η αυστηρή ανακοίνωση και το δημόσιο ξέσπασμα!

Με ανακοίνωσή του στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε ένα ξέσπασμα για τα όσα γράφονται!


Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως έχει καλλιτεχνική ανάμειξη στη νέα σειρά που ετοιμάζεται με τίτλο Αστέρια στην Άμμο, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιος δεν ισχύει! Διαβάστε παρακάτω....


Παράλληλα ο ίδιος έγραψε πως ετοιμάζει και καινούργιο σκηνοθετικά που θα ανακοινωθεί σύντομα.


«Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν… Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε. Το σήριαλ Αστέρια στην Άμμο είναι ένα σήριαλ που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής που έχω μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανάμειξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θόδωρος Νικολαΐδης και το σενάριο η κυρία Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθετικά ετοιμάζω κάτι άλλο σε σενάριο της κυρίας Βάνας Δημητρίου, που θα έχετε νέα σύντομα. Το καστ είναι προς μελέτη αυτές, γι’ αυτό και γίνονται τα κάστινγκ που ανακοινώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη στήριξή σας;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ανδρέας Γεωργίου η ανακοίνωση και το ξέσπασμα στο Instagram

Alpha: Πόσο κοστίζουν οι σειρές και τα σίριαλ και γιατί τα κόβουν όλα στο κανάλι! (Αποκλειστικό)!

Λοιπόν θέλω την αμέριστη προσοχή σας σήμερα στο blog Vanda's στο Youweekly.gr θα σας μεταφέρω κάποιες ειδήσεις που έκανα μεγάλο κόπο για να της μαζέψω.

Έψαξα και βρήκα πόσο κοστίζουν σήριαλ και σειρές στον Alpha και γιατί το κανάλι θέλει να τις περιορίσει ή και να τις κόψει εντελώς;

Θα σας βάλω σιγά-σιγά στο θέμα. Πρώτα απ’ όλα πως ξεκίνησε η σφαγή στην σειρές και τα σήριαλ του Αlpha!

Η σφαγή του “Αγίου Βαρθολομαίου” ξεκίνησε με την αλλαγή της διοικήσεως το κανάλι. Με το που αγοράστηκε το κανάλι στην Κάντζα από τον όμιλο Βαρδινογιάννη και την Motor oil από το Δημήτρη Κοντομηνά το πρώτο πράγμα που έκαναν οι λογιστές της οικογένειας Βαρδινογιάννη ήταν να ελέγξουν τα οικονομικά του καναλιού. Τι διαπίστωσαν λοιπόν απ’ ό,τι μου λένε οι πηγές μου μέσα από το κανάλι.


Ότι τα χρήματα που δίνονται για πετυχημένα σήριαλ και σειρές είναι σχεδόν εξωπραγματικά! Είναι τέτοια τα ποσά που το κανάλι δεν βγάζει τα χρήματα του τουλάχιστον σε κάποια από τα προγράμματα αυτά.


Για το «Tατουάζ» που κόπηκε μου είπαν συγκεκριμένα ότι το κάθε επεισόδιο του Γεωργίου κοστίζει το εξωπραγματικό ποσό των 50.000 € έως και 80.000 €! Είπατε τίποτα; Μιλάμε για απίθανο ποσό που θυμίζει άλλες εποχές στην ελληνική τηλεόραση.


Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν ήτανε: Tο «Tατουάζ» τα έβγαζε τα λεφτά του; Απάντησαν τα στελέχη του Alpha «Αν τα έβγαζε δεν θα το κόβαμε!»


Και ρωτάω εγώ γιατί να μην κοπούνε και άλλα σίριαλ οι σειρές που κοστίζουνε παραπάνω χρήματα; Και η απάντηση ήταν πληρωμένη από την τηλεόραση και τα στελέχη του Alpha!


Η μεγάλη διαφορά του «Τατουάζ» από τα άλλα σίριαλ ή σειρές είναι ότι δεν μπορεί να παίξει επανάληψη όπως ας πούμε η «Μουρμούρα» και «Το σόι σου». Το Τατουάζ δεν είναι μία εκπομπή, μία σειρά με χιούμορ, κωμωδία και λοιπά... Η πλοκή της είναι συγκεκριμένη και είναι δραματοποιημένη σειρά έτσι λοιπόν ο τηλεθεατής όταν ξέρει το τέλος δεν θα κάτσει ποτέ να το ξαναδεί σε επανάληψη!


Η Μουρμούρα; Πόσο λέτε ότι κοστίζει το κάθε αυτοτελές επεισόδιο; 60.000 €! Τα βγάζει τα λεφτά της η Μουρμούρα; «Είναι σχεδόν μία η άλλη εάν τα νούμερα της διατηρηθούν γύρω από το 18 με 20% θα είναι οριακά!»
Μαθαίνω ότι και για τη «Μουρμούρα» υπάρχουν σκέψεις να κοπεί. Αν δεν γίνουν περικοπές και εκεί! Πόσο κοστίζει «Το σόι σου» το άκρως πετυχημένο πρόγραμμα του καναλιού του Alpha κρατηθείτε...90.000 € το επεισόδιο!

Τα βγάζει τα λεφτά του; Αυτό ψάχνουν οι υπεύθυνοι του καναλιού στον alpha είναι δεδομένο ότι δεν τα βγάζει τα λεφτά του τουλάχιστον έτσι όπως πρέπει και γι’ αυτό ζητήσανε περικοπές από το συγκεκριμένο σήριαλ.
Αλλιώς θα το φάει και το «Σόι» η μαρμάγκα!

Και ερχόμαστε στο 'Ελα στη θέση μου! Πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη σειρά; 70 με 80.000 € το επεισόδιο. Μη σας αναφέρω τα ίδια και εδώ... Ισχύει ότι αν δε γίνουν περικοπές και το επεισόδιο να κοστίσει λιγότερα υπάρχουν σκέψεις να κοπεί;

Συμπέρασμα είναι δεδομένο ότι ο Αlpha με αυτές τις σειρές και τα σήριαλ κατακτά την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης και του γενικού συνόλου και το prime time και του δυναμικού κοινού. Το θέμα είναι αν το κόστος για αυτή την πρώτη θέση αξίζει η όχι! Η νέα διεύθυνση πιστεύει ότι με αυτά τα ποσά που δαπανώνται δεν αξίζει!
Μάλιστα το έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους, οι σειρές, τα σήριαλ και εκπομπές πρέπει να είναι τουλάχιστον break even δηλαδή να βγάζουν τα λεφτά τους! Αν δεν τα βγάζουν και 30% να κάνουν στους πίνακες τηλεθέασης δεν θα έχουν θέση στο κανάλι της Κάντζας!