"Κάγκελο" η Καινούργιου με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - «Πίστευα ότι είσαι έγκυος από κάτι φωτογραφίες»!

Δεν ήξερε τι να απαντήσει!

Δεν ήξερε τι να απαντήσει η παρουσιάστρια με την δήλωση που έγινε.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου και η Άννα Μαρία Βέλλη. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο παρουσιάστριες, θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στην νέα εκπομπή στο Open tv με τίτλο «Όλα Λάθος» που κάνει πρεμιέρα το Σαββάτο.

Πάνω στην συζήτηση η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Μαντώ Γαστεράτου αν είναι έγκυος. «Πίστευα πως είσαι έγκυος από κάτι φωτογραφίες» με τη Μαντώ Γαστεράτου να αποκαλύπτει τον λόγο που όλοι το πίστευαν αυτό.

«Όλοι πίστευαν πως είμαι έγκυος. Απλά η αλήθεια είναι ότι όταν σταμάτησε η καλοκαιρινή εκπομπή πλακώθηκα στο junk food σαν να μην υπάρχει αύριο. Σταμάτησα τη γυμναστική και είχα λίγο τα ψυχολογικά μου. Θέλω να κάνω παιδάκι πάρα πολύ», απάντησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαντώ Γαστεράτου: Έπαθε κρίση πανικού και το έβαλε στα πόδια όταν...

Ένα έντονο περιστατικό που είχε θέλησε να μοιραστεί η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια έπαθε κρίση πανικού και το έβαλε στα πόδια όταν βρέθηκε σε ιατρείο να δώσει αίμα. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου, μέσα από τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν κάνει εξέταση αιμοληψίας, έπαθε κρίση πανικού και το έβαλε στα πόδια.

«Στη ζωή μου έχω λιποθυμήσει γύρω στις 18 φορές, όλες με τον ίδιο τρόπο, στην αιμοληψία. Σήμερα ενώ ήμουν έξω από το ιατρείο για να ξεκινήσει η διαδικασία το έβαλα στα πόδια, δεν μου πήραν αίμα ποτέ! Με έπιασε κρίση πανικού. Υπάρχει κάποιος που τραβάει τα ίδια ζόρια και το έχει ξεπεράσει; Και αν ναι, πώς;», έγραψε η ίδια.