Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής κατεβαίνει στην πολιτική και έχει ως αντίπαλο τον γιο του!

Κατεβαίνουν με διαφορετικά κόμματα!

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής κατεβαίνει στην πολιτική και έχει ως αντίπαλο τον γιο του!

Ο παρουσιαστής κατεβαίνει στην πολιτική και ο γιος τους θα βρίσκεται σε διαφορετικό κόμμα.

Ο λόγος για τον Κώστα Χαρδαβέλλα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στον καινούργιο κύκλο που άνοιξε στη ζωή του. Κατεβαίνει στην πολιτική, το ίδιο και ο γιος του, Κωνσταντίνος, σε αντίπαλο κόμμα.

Κώστας Χαρδαβέλλα κατεβαίνει στην πολιτική

«Ένας καινούργιος κύκλος άνοιξε για εμένα, είναι η πολιτική, για πρώτη φορά πολιτεύομαι στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας. Ο Κωνσταντίνος κατεβαίνει στην πολιτική ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παλαιού Φαλήρου, θέλει να βοηθήσει πάρα πολύ τη γειτονιά μας εδώ και ελπίζω αυτό να πάει καλά. Η πλάκα είναι ότι είμαστε σε διαφορετικά κόμματα, εγώ είμαι στο Κίνημα Αλλαγής με τη Φώφη Γεννηματά, εκείνος είναι με τον Φωστηρόπουλο που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.», αποκάλυψε.

Κώστας Χαρδαβέλλας γιος, Κωνσταντίνος

Κώστας Χαρδαβέλλας: Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο! Το νέο χειρουργείο και η αποκάλυψη για τον καρκίνο!

Σε νέες περιπέτειες μπήκε ξανά ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την υγεία του!

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος το 2009 είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή καρκίνου και οι προβλέψεις των γιατρών του δεν ήταν καθόλου αισιόδοξες για εκείνον, βρίσκεται σε θάλαμο νοσοκομείου και αναρρώνει από μία νέα περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο! Διαβάστε παρακάτω....

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας πριν από λίγες ημέρες εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εγχείρηση στη χολή του και τώρα είναι καλά στην υγεία του. Λίγο πριν μπει όμως, είχε δώσει συνέντευξη και είχε μιλήσει για τις τραγικές στιγμές που έζησε:

«Όταν πριν από δέκα χρόνια μου εμφανίστηκε ένας πολύ επιθετικός καρκίνος και βρισκόμουν μεταξύ ζωής και θανάτου (οι γιατροί έδιναν 70% πιθανότητα να “φύγω”), ένα βράδυ σκεφτόμουν «Ρε συ Κώστα, μη στεναχωριέσαι… Έχεις ζήσει δέκα ζωές…». Δεν με ένοιαζε να φύγω, ήθελα όμως να ζήσω για τη γυναίκα μου και το παιδί μου» είπε ο αγαπημένος δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο.

TAGS