Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της! Και δεν μιλάμε για τον Θέμη Σοφό και τον γιο της!

Του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της! Και δεν μιλάμε για τον Θέμη Σοφό και τον γιο της!
News 15.03.2019 12:46

Είναι ένας από τους άντρες της ζωής της, και δεν μιλάμε για τον Θέμη Σοφό, αλλά ούτε και τον γιο τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Διαβάστε παρακάτω...

Τι κι αν οι τηλεοπτικές τους αψιμαχίες έχουν γράψει ιστορία; Τι κι αν εκείνος της φωνάζει κι εκείνη του απαντάει στον ίδιο τόνο; Η σοκαριστική αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν η πιο ισχυρή απόδειξη πως όσα γίνονται μπροστά στην κάμερα μένουν εκεί και πως θα της λείψει η παρατεταμένη παρουσία του στην εκπομπή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή o Δήμος Βερύκιος είναι ο άντρας της ζωής της

Ο Θέμης Σοφός τούς έχει χαρακτηρίσει χιουμοριστικά «ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής», ενώ η ίδια η οικοδέσποινα του «Happy Day» έχει πει για τον Δήμο Βερύκιο: «Είναι σαν τη φωτιά, όταν είσαι μακριά του κρυώνεις και όταν είσαι πολύ κοντά του καίγεσαι. Τον θέλεις όμως για να ζεσταθείς και απλά πρέπει να προσέχεις». Δεν χωράει αμφιβολία πως θα της λείψει...

Γιατί «κόβεται» ο παρουσιαστής; Η αντίδραση της Σταματίνας!

Είδηση-σοκ έσκασε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο Δήμος Βερύκιος ανακοίνωσε στον αέρα του «Happy Day» πως θα περιορίσει την ενότητά του σε μόλις ένα τέταρτο. Παγωμένη τον άκουγε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού ακόμα και για εκείνη αποτελούσε έκπληξη αυτό που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής. Δεν είναι μυστικό πως μεγάλο μέρος του κοινού συντονίζεται για να ακούσει όσα έχει να πει ο πολύπειρος δημοσιογράφος, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στις καθημερινά υψηλές μετρήσεις τηλεθέασης. Μπορεί βέβαια εκείνος να... έριξε τη βόμβα χωρίς προηγουμένως να προειδοποιήσει την παρουσιάστρια, πίσω όμως από αυτή την απόφαση κρύβεται ένα έντονο παρασκήνιο με πολλές πλευρές, τις οποίες και φέρνει το YOU στην επιφάνεια. Αρχής γενομένης από τον λόγο που το ανακοίνωσε στον αέρα, αφού παραμένουν άγνωστες οι βουλές του... Δήμου Βερύκιου ακόμα και σε άτομα που συνεργάζονται μαζί του επί καθημερινής βάσεως.

Σταματίνα Τσιμτσιλή o Δήμος Βερύκιος είναι ο άντρας της ζωής της
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πίσω από αυτή την αλλαγή βρίσκεται η έντονη δυσαρέσκεια του σταθμού προς το πρόσωπό του, κυρίως για τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί κατά καιρούς από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κάτι ωστόσο που ο ίδιος διαψεύδει. Παράλληλα, η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές και στην πολιτική γραμμή του σταθμού, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο ρόλος του και το βάρος της εκπομπής να δοθεί στο lifestyle μέρος, με δεδομένο ότι η χώρα μπαίνει σταδιακά σε προεκλογική περίοδο και θα υπάρχουν πολλές εκπομπές για να καλύπτουν τα πολιτικά δρώμενα. Όσον αφορά πάντως τις φήμες που τον θέλουν εκτός καναλιού, μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο, αφού η στήριξη του Δημήτρη Κοντομηνά στο πρόσωπό του είναι δεδομένη. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας του Alpha προσπαθεί να κρατήσει διακριτικό ρόλο: Κατανοώντας τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σε μία μεταβατική περίοδο, σέβεται τις αποφάσεις της νέας διοίκησης, αλλά δεν θα αφήσει μετέωρο τον φίλο και συνεργάτη του − αντιπρόεδρος γαρ στο κανάλι της Κάντζας. Η μείωση χρόνου ήταν μία Σολομώντεια λύση, «ήταν απλά αυτό που έπρεπε να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή», όπως περιγράφουν πηγές μέσα από το κανάλι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Δήμος Βερύκιος εκπομπή Happy Day

«Δεν κάθομαι σαν τηλεοπτική κλώσα πάνω σε ξένα αυγά!»

To YOU επικοινώνησε με τον Δήμο Βερύκιο λίγες ώρες αφότου έκανε γνωστή την απόφασή του, με εκείνον να επιμένει στην αρχική του απόφασή. «Ισχύει. Ό,τι λέω δεν ξελέω», είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος και διευκρίνισε όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ανακοίνωση: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται περί απόφασης της νέας ιδιοκτησίας λόγω προστίμων. Ήταν πέρα για πέρα δική μου απόφαση. Δεν μπορώ κάθε μέρα να γεμίζω 30 λεπτά μία εκπομπή με αποκλειστικές ειδήσεις. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς σταματημό στο κυνήγι της είδησης. Είμαι δημοσιογράφος/ρεπόρτερ και δεν είμαι πανελίστας! Μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω και δεν κάθομαι σαν τηλεοπτική κλώσα πάνω σε ξένα αυγά...».

Share