Power of Love: Απογοητευμένος ο Αλέξανδρος - Τα είπε όλα στην Ιόλη- «Καθόσασταν και τον κράζατε» (βίντεο)

Τι συνέβη;

Power of Love: Απογοητευμένος ο Αλέξανδρος - Τα είπε όλα στην Ιόλη- «Καθόσασταν και τον κράζατε» (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love ο Αλέξανδρος Κολυβάς έκανε μία κουβέντα με την Ιόλη Κεσίδου, καθώς ήταν πολύ απογοητευμένος

Ορισμένα σχόλια που έγιναν δεν άρεσαν στον Αλέξανδρο. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος στην Ιόλη: «Θα μπορούσες να μην τα είχες πει. Ήμουν κι εγώ μπροστά, όταν έγινε αυτό και κακώς το συζητάμε. Δεν γίνεται να κρύψω την ενόχλησή μου. Μπορώ να αντιδράω έτσι γιατί το συγκεκριμένο άτομο στο οποίο έγινε η αναφορά , εσείς τα κορίτσια καθόσασταν και τον κράζατε τον συγκεκριμένο και ξαφνικά εσύ γυρνάς και λες αυτή τη λέξη. Γιατί όμως το είπες αυτό; Έπρεπε να μην πεις κάτι», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κολυβάς με την Ιόλη Κεσιδου να απαντά: «Το είπα γιατί κάναμε μια πλάκα. Γελούσαμε αν το πρόσεξες».

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το Power of Love

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την αποχώρηση της από το Power of Love! «Το σημαντικότερο είναι...»

Η πρώην παίκτρια του “Power Of Love”, Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς "Λενίνα", όπως μας έχει συστηθεί μέσω social media, θέλησε να κάνει δημόσια τον απολογισμό της!

Η ίδια, δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε μια λεζάντα όλο νόημα!

«Το σημαντικότερο που αποκόμισα από την εμπειρία του παιχνιδιού είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και σε στηρίζουν σε όλα και δεν πτοούνται από αρνητικά σχόλια και κακόβουλες κριτικές αυτό γιατί ξέρουν ΤΙ ΕΙΣΑΙ... Αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ λίγο παραπάνω!

Σας ευχαριστώ όλους για ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από την αρχή μέχρι το τέλος. Δε γνωρίζω εάν ο κόσμος θα επιλέξει να ξαναγυρίσω στο #poweroflove αλλά νιώθω νικήτρια που έφτασα ως εδώ και εξέλαβα όλη αύτη την αγάπη!».

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση της Λελίνας Πολυχρονοπούλου:

Έλενα Πολυχρονοπούλου ο δημόσιος απολογισμός μετά το Power of love