Power of Love: Αποκάλυψη για τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίωνα! Αυτό που συνέβη πίσω από τις κάμερες!

Τι έγινε με το ζευγάρι πριν χωρίσει;

Power of Love: Αποκάλυψη για τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίωνα! Αυτό που συνέβη πίσω από τις κάμερες!

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love o Ίωνας και η Ολυμπία μίλησαν στην Μαρία Μπακοδήμου για τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι μίλησε για ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν θέλω να κάνω καμία συζήτηση γιατί χθες το ύφος της ήταν πολύ ειρωνικό κι εγώ δεν θέλω να έχω καμιά κουβέντα, τέλος. Απλά όταν σηκώνουμε τα χέρια να τα σηκώνουμε γιατί υπάρχει και κάποιος λόγος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», ανέφερε αρχικά ο Ίον.

Στη συνέχεια η Ολυμπία είπε: «Κι εγώ άλλα πράγματα είδα Ίον. Υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορώ να πω. Είναι πράγματα που δεν θα ήθελα ποτέ να βγουν στην επιφάνεια γιατί δεν υπάρχει λόγος να θίξω ανθρώπους. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά με αναγκάζεις νομίζω. Δεν με έχει προσβάλει αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ ερωτευμένος μαζί μου. Ξεκάθαρα γνώριζε ότι εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν τον κατακρίνω γι΄αυτό, ούτε μπορώ να τον κάνω να νιώσει για εμένα κάτι, ούτε τίποτα άλλο. Ήταν ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες, δεν μπορώ να το πω τώρα. Απλά πάλι δεν με υποστήριξε και μπήκα σε σκέψεις ότι τα συναισθήματά του για εμένα μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ. Γι΄αυτό μετά ήθελα κι εγώ να το τελειώσω».

Power of Love: Απογοητευμένος ο Αλέξανδρος - Τα είπε όλα στην Ιόλη- «Καθόσασταν και τον κράζατε» (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love ο Αλέξανδρος Κολυβάς έκανε μία κουβέντα με την Ιόλη Κεσίδου, καθώς ήταν πολύ απογοητευμένος

Ορισμένα σχόλια που έγιναν δεν άρεσαν στον Αλέξανδρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος στην Ιόλη: «Θα μπορούσες να μην τα είχες πει. Ήμουν κι εγώ μπροστά, όταν έγινε αυτό και κακώς το συζητάμε. Δεν γίνεται να κρύψω την ενόχλησή μου. Μπορώ να αντιδράω έτσι γιατί το συγκεκριμένο άτομο στο οποίο έγινε η αναφορά , εσείς τα κορίτσια καθόσασταν και τον κράζατε τον συγκεκριμένο και ξαφνικά εσύ γυρνάς και λες αυτή τη λέξη. Γιατί όμως το είπες αυτό; Έπρεπε να μην πεις κάτι», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κολυβάς με την Ιόλη Κεσιδου να απαντά: «Το είπα γιατί κάναμε μια πλάκα. Γελούσαμε αν το πρόσεξες».

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το Power of Love