Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βαγγέλης Περρής: Νέο «χτύπημα» στα social media - Τι είπε για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη;

Έδωσε την απάντησή του!

Βαγγέλης Περρής: Νέο «χτύπημα» στα social media - Τι είπε για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη;
News 15.03.2019 18:45

Ο Βαγγέλης Περρής απάντησε μέσω των social media για τα όσα συμβαίνουν με το OPEN, αλλά και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Ο δημοσιογράφος με νέα ανάρτησή του έδωσε απάντηση σε όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Βαγγέλης Περρής το μεσημέρι της Παρασκευής είχε ξεσπάσει άγρια μέσω των social media για το όνομα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open.

Δείτε εδώ: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου! Πασίγνωστη παρουσιάστρια «κλείδωσε» στο πλευρό του!

Η αιχμηρή τοποθέτηση του δημοσιογράφου δεν αφορούσε,όμως τη συνεργασία που διακόπηκε με τον το OPEN και συγκεκριμένα με την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Περρής διευκρίνισε: «Κυκλοφορούν δυο ειδήσεις που με αφορούν. Συνδυάζουν το σχόλιο για την έμπνευση του Open να ονομάσει τη νέα του εκπομπή "ΟΛΑ λάθος" με την "λήξη της συνεργασίας μου με τη Δέσποινα Βανδή". Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά θέματα. Δεν συμπίπτουν ούτε χρονικά. Η λήξη της συνεργασίας συμφωνήθηκε όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σύρο. Προ μηνός δηλαδή. ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ. ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ! Το αυτό συμβαίνει με τον ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ με το οποίο ένοιωσα τόσο κοντά που πλέον τον συγκαταλέγω ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ήθελα να κάνω παρέα. Τα σχετικά με τον τίτλο "ΟΛΑ λάθος", τον οποίο έμαθα μόλις χτες, δεν τα επαναφέρω γιατί είναι στενάχωρα», ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Περρή.

Περρής για Βανδή

Βαγγέλης Περρής: Άγριο ξέσπασμα κατά του ΟPEN και της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου!

Έξαλλος έχει γίνει ο Βαγγέλης Περρής με το OPEN και έριξε τα «πυρά» του για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου!

Ο δημοσιογράφος ξέσπασε μέσω του instagram κάνοντας καυστικές αναρτήσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής ξέσπασε για το OPEN μέσω του instagram και συγκεκριμένα «επιτέθηκε» στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος».

Συγκεκριμένα ο Περρής ανέβασε μία σειρά από stories τα οποία έγραφαν: «Τα παλιά χρόνια υπήρχε το Όλα Μπιπ..το Όλα μπάχαλο…το Όλα πρώτη φορά. Τώρα υπάρχει το Όλα λάθος, αυτό ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή. Πολύ Beyond».

Περρής κατά OPEN και ΚωστόπουλουΠερρής κατά OPEN και ΚωστόπουλουΠερρής κατά OPEN και Κωστόπουλου

Share