ΑΝΤ1/ALPHA: Ο Σεφερλής «σφάχτηκε» με τη Νικολούλη! Άγρια πράγματα...

Χαμός στα κανάλι!

ΑΝΤ1/ALPHA: Ο Σεφερλής «σφάχτηκε» με τη Νικολούλη!  Άγρια πράγματα...

Έχει βρει ένα κόλπο ΑΝΤ1 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μερικές φορές, ρίχνει στο πρόγραμμα Μάρκο Σεφερλή με θεατρικές παραστάσεις και τα κάνει όλα κόλαση!

Από αυτή την κόλαση εχθές δεν ξέφυγε ούτε το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η «Μεγάλη του γέλιου σχολή» με το Μάρκο Σεφερλή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάνει στο δυναμικό κοινό 17,8! Τα καλύτερα νούμερα ο Μάρκος ,δε, τα κάνει μετά το τέλος του Master Chef!

Δίπλα η Αγγελική Νικολούλη αντιστέκεται στην τηλεόραση του Αlpha και κάνει ένα 14,9 στο δυναμικό κοινό με το «φως στο τούνελ». Το Gala του power of love με την Μαρία Μπακοδήμου καταποντίζεται στο δυναμικό κοινό με 10,1!

Master chef: Δείτε την απίθανη τηλεθέαση που έκανε εχθές στο Star! Ποια προγράμματα εξαφανίστηκαν!

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν τα νούμερα που έκανε χθες το Master Chef στην τηλεόραση του Star!


Η τηλεθέαση δε χτύπησε όχι απλά κόκκινο, ξέφυγε τελείως!

Η απόφαση ενός εκ των φαβορί του Τάσου να είναι υποψήφιος φαίνεται ότι πραγματικά κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί λοιπόν ο Τάσος να μην τα κατάφερε και να βρήκε το μάστορα του από την Άλκηστις όμως το κοινό ήταν εκεί...

Συγκεκριμένα εχθές το Master Chef στο γενικό σύνολο ξεκίνησε με 23,2 ανεβαίνει κατευθείαν 33,0 συνεχίζει με 28,9 30,4 και στις 10 το βράδυ κάνει το εξαιρετικό νούμερο 37,2 συνεχίζει με 27,8 34,4 και κλείνει με 35,8!


Ο μέσος όρος του MasterChef στο 31,3 δίπλα το power of love Gala στο Σκάι καταποντίζεται με 10,1 η ταινία στον Alpha μια τρελή τρελή σαραντάρα, δε, κάνει μονοψήφια - 8,3!


Το μόνο πρόγραμμα που διασώζεται είναι ο ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και την «Μεγάλη του γέλιου σχολή» που κάνει 17,8!

Δείτε όλα τα θέματα μας στην κατηγορία ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ