Ιωάννα Λίλη: Πήρε την εκδίκηση της με το Revenge Body ή πήρε κρυάδα;

Τα νούμερα μίλησαν! Σάρωσε ή πάτωσε;

Ιωάννα Λίλη: Πήρε την εκδίκηση της με το Revenge Body ή πήρε κρυάδα;

Η Ιωάννα Λίλη και το «Revenge Body» έκαναν πρεμιέρα στο Open.

Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε σχεδόν όλο τον κόσμο, ήρθε και στην Ελλάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκίνησε ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό ή... την εκδικήθηκε; Πάμε να δούμε αναλυτικά τα τέταρτα: Ξεκινάει πολύ χαμηλά στο 5,7, τσιμπάει αρκετά στο 7,3, σηκώνεται λίγο ακόμα στο 8,2 και κάνει φινάλε στο 6!

Σύνολο δηλαδή η εκπομπή έκανε ένα 6,8, νούμερο διόλου άσχημο αν σκεφτούμε πως κάπου τόσο έκανε και ο Κωστόπουλος με το όλα λάθος αλλά και τον μέσο όρο του καναλιού! Μπράβο η Λίλη.....

Πέτρος Κωστόπουλος: Όλα λάθος ή.... καλά στην πρεμιέρα του; Τα νούμερα μίλησαν!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Όλα λάθος» στο OpenTv!

Ο παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα χτες και είχε στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο παρουσιαστής είχε μια μέτρια τηλεοπτική επιστροφή, αφού τα νούμερα του ήταν ναι μεν καλά για το κανάλι, όχι όμως καλά για τον Κωστόπουλο που όλοι αγαπάμε! Πάμε να δούμε τα τέταρτα αναλυτικά: 5,9, 6,5, 7,1... Εδώ σημειώστε ότι ξεκινάει το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα της Σπυροπούλου και του νέου της συντρόφου.... 8,5 , 7,8, 6,7 , 8,8.... πέφτει μετά λίγο στο 7,0 και 6,6 και ξαναπαίρνει ανοδική πορεία! Λίγο πριν το τέλος μάλιστα κάνει 8,1, 8,6 και πέφτει στο 5,8 και 5,3!

Σαν σύνολο έκλεισε με 6,6! Ξαναλέω τα νούμερα δεν είναι χάλια αν υπολογίσετε το μέσο όρο του καναλιού που είναι στο 7 αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτά που περιμέναμε από τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Open: Ποιος παρουσιαστής «έσκισε» και δεν είναι ο Μουτσινάς;

Σήμερα που πήραμε τα νούμερα τηλεθέασης του γενικού συνόλου στην τηλεόραση του open δύο προγράμματα είχαν διψήφια νούμερα!

Το ένα πρόγραμμα ήτανε της Φαίης Μαυραγάνη στο τώρα ότι συμβαίνει...

Και το άλλο πρόγραμμα που έχει διψήφια νούμερα σε βαθμό που να φτάνουν το 18,8 ήταν...κρατηθείτε ο Λάκης Λαζόπουλος με το Αλ τσαντίρι σε επανάληψη!

Απίστευτο αλλά αληθινό στην τηλεόραση του open το Αλ τσαντίρι έκανε καλύτερα νούμερα από ότι στην πρεμιέρα προσέξτε ξεκινάει με 11,7 κάνει 10,2 15,3 18,8 10,8 13,0 10,4!

Είναι τα δεύτερα καλύτερα νούμερα του καναλιού χθες Σάββατο! Και να σημειώσουμε ότι αυτά τα νούμερα τηλεθέασης είναι τα μοναδικά διψήφια μετά τις 10 το πρωί!!! Όσοι δεν είδαν το Λάκη Λαζόπουλο την Τρίτη τον είδανε στην επανάληψη το Σάββατο προφανώς...

Δείτε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στην κατηγορία - ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ