Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μaster Chef: Ο Τάσος Κυρικλάκης αποχώρησε και «απασφαλίζει»! «Η Άλκηστις κράζει όλο τον κόσμο!» (βίντεο)

Tα είπε όλα!

Μaster Chef: Ο Τάσος Κυρικλάκης αποχώρησε και «απασφαλίζει»! «Η Άλκηστις κράζει όλο τον κόσμο!» (βίντεο)
News 20.03.2019 14:03

Ο Τάσος Κυρικλάκης αποχώρησε από το Master Chef και στην εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» τα είπε όλα για τις κλίκες και ειδικά για την Άλκηστη!

Ο πρώην παίκτης του Master Chef άφησε αιχμές για τη στάση της οξύθυμης Κρητικιάς. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Κυρικλάκης ανέφερε στην εκπομπή: «Τα περί κλίκας και σκευωρίας καμία σχέση. Ξεκινήσαμε 21 άτομα. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε και οι 21. Στην Κρήτη είμαστε ένα εκατομμύριο κόσμος. Με τον Γιώργο τα βρήκαμε.

Με την Άλκηστη είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Δεν πιστεύω πως έχει με μένα κάτι προσωπικό. Από ότι έχω δει, έχει κράξει όλον τον κόσμο. Με πήρε και μένα η μπάλα, αλλά δεν ενοχλούμαι. Μπροστά μου ποτέ δεν έγινε κάτι. Δεν μου είπε ποτέ τίποτα.

Τι λέει ο καθένας με την κάμερα, όταν δεν τον βλέπει κανείς, δεν με απασχολεί και πολύ. Πίσω σου μπορούν να σε δέρνουν αν θέλουν. Μπροστά σου είναι το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα για το τι έλεγε η Άλκηστις. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κράξω κάποιον που δεν είναι μπροστά».

Μaster Chef: Αποκάλυψη για την κλίκα των «πέντε» - «Είχε δίκιο η Άληστις, έχουν στρατηγική»

Η Μαρία Τσαπράνη και η Γιάννα Ρέντεση βρέθηκαν Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησαν για όλα!

Oι δύο πρώην παίκτριες του Master Chef στάθηκαν στην Άλκηστη και την κλίκα που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR.

«Η Άλκηστις είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Αν έχει πέντε και τα χρειάζεσαι, θα σου τα δώσει όλα, δεν θα κρατήσει τίποτα για τον εαυτό της. Αλλά έχει ένα κακό, είναι υπερβολικά αντιδραστική. Κι εγώ είμαι νευρική, αντιδραστική, αλλά προσπαθώ να το ελέγξω. Η Άλκηστις αυτό δεν μπορούσε να το ελέγξει, ίσως να φταίει και ο εγκλεισμός. Πιστεύω ότι λόγω αυτού έχει χάσει αρκετές φορές το δίκιο της», εξήγησε η Μαρία Τσαπράνη.

«Δεν είναι ότι δεν μου έλεγε καλημέρα, ή ότι δεν μιλούσαμε, απλώς είναι από τα άτομα που δεν είμαστε κοντά. Μπορεί να μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά ήταν από τις κοπέλες που δεν ταίριαζα. Δεν μπορώ να πω ότι θα μας έβρισκες μέσα στο σπίτι να καθόμαστε να πίνουμε καφέ μαζί και να κουβεντιάζουμε.

Ίσως και να είχε δίκιο η Άλκηστις. Εμένα πάντως αυτό δεν με ενδιαφέρει. Εγώ στην προσωπική μου ζωή και γενικά στη σχέση μου με τους ανθρώπους είμαι της άποψης ότι δεν μου κάνει, δεν ασχολούμαι. Πιστεύω ότι φαίνεται η στάση μου από τα πλάνα. Δεν μπορείς να είσαι ανοιχτός σε έναν άνθρωπο όταν δεν έχεις σχέσεις ιδιαίτερες. Δεν μπορείς να τον αγκαλιάσεις και να πιστεύεις αυτά που σου λέει. Να είσαι αυθόρμητος στα συναισθήματα σου. Εγώ δεν ήμουν», είπε από την πλευρά της η Γιάννα Ρέντεση σχετικά με την Σπυριδούλα.

Όσον αφορά την κλίκα η Μαρία είπε: «θεωρούνται οι ισχυροί του σπιτιού, με την έννοια να ριμάξει το υπόλοιπο σπίτι, να μείνουμε αυτοί οι πέντε: Τάσος, Πάνος, Χάμπος, Σπυριδούλα, Σταμάτης.

Είχε απόλυτο δίκιο η Άλκηστις. Όντως υπήρχε αυτό στο σπίτι. Ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά. Σίγουρα είχαν κάποια άτομα στρατηγική, σίγουρα ήταν εντελώς διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες και εντελώς διαφορετικοί στο σπίτι. Υποστηρίζει ο ένας τον άλλον και στην ομαδική φαίνεται.»

Share