Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παρουσιαστής του OPEN αδειάζει τον Αρναούτογλου! «Είναι γοητευτικός, καλός, γλυκός, αλλά θέλει δίαιτα»

Τα είπε χύμα!

Παρουσιαστής του OPEN αδειάζει τον Αρναούτογλου! «Είναι γοητευτικός, καλός, γλυκός, αλλά θέλει δίαιτα»
News 20.03.2019 14:48

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την εκπομπή του στο OPΕN «Όλα λάθος» και μεταξύ άλλων σχολίασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής επίσης αποκάλυψε το πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής του και για τον στόχο του στη μεσημεριανή ζώνη. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο TV Έθνος

Τι θέλεις να κάνεις στη μεσημεριανή ζώνη;

Θέλω να αλλάξω το μεσημεριανό. Κάποιος είπε πως δεν μου πάει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Ετσι είναι. Εκ πρώτης όψεως δεν μου πάει... Δεν μπορώ να κάνω gossips, γιατί απλά δεν τα ξέρω. Τα βαριέμαι. Θέλω να κάνουμε πλάκα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open. Με το κανάλι συζητούσα αρκετό καιρό για διάφορα projects. Στον ορίζοντα μας είναι πάντα και το βραδινό, όμως μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη και την Αλκηστη Μαραγκουδάκη αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε ένα νέο μεσημεριανό. Πιο χαρούμενο, πιο σατιρικό, πιο αποκαθηλωτικό. Θέλω τα μεσημέρια οι τηλεθεατές να ανοίγουν την τηλεόραση και να χαίρονται. Οχι να αγχώνονται. Η εκπομπή θα έχει και gossips, αλλά με χιουμοριστική χροιά.

Πέτρος Κωστόπουλος για Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ολα λάθος». Ο τίτλος πώς προέκυψε;

Γιατί είναι «Ολα λάθος». Αλλού και με άλλους πηγαίναμε, αλλού καταλήξαμε. «Ολα λάθος». Μου αρέσει.

Ποια θα είναι τελικά η ομάδα σου;

Δύο νέες γυναίκες, για να κατεβάσουμε και τον μέσο όρο ηλικίας της εκπομπής. Και να προσαρμοστώ και εγώ στο νεανικό χιούμορ που προς το παρόν το μαθαίνω από τις κόρες μου και τον γιο μου. Θα είναι η Αννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου. Τις ζόρισα λίγο στην αρχή, γιατί πρέπει να βρούμε, κώδικες συνεννόησης. Θα βγάλσυμε πλάκα Για μένα η καλύτερη εκπομπή φέτος είναι το «Για την παρέα» του Μουτσινά. Ενώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, τον,Μουτσινά τον βλέπω.

Τι άλλο βλέπεις και τι δεν βλέπεις;

Βλέπω «Αρβύλα». Πρωινά δεν βλέπω.

Late night έχεις δει φέτος;

Πολύ αποσπασματικά. Είδα λίγο τον Γρηγόρη. Δεν έχω δει την Ελεονώρα που έκανε καλά νούμερα, αλλά με άλλου τύπου θεματολογία. Πιο κοινωνική. Ο Γρηγόρης ίδιος είναι, μόνο μερικά κιλά έχει πάρει. Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα. Να τον αναλάβω στη γυμναστική, να γελάμε κιόλας!

OPEN: «Εγκεφαλικό» ο Κωστόπουλος στο κανάλι!

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, μόλις πήρε στα χέρια του τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του στο Open!

Αν και στην πρεμιέρα του το Σάββατο, τα πήγε κάπως χλιαρά, χτες ήρθε η απόλυτη καταστροφή!

Ξεκινάει με 4,7, τσιμπάει λίγο στο 7,5 , 7,1 και εκεί ξεκινάει ξανά η πτώση! 5,4 ,4,0 παίρνει μια ανάσα στο 6,2, 7,3, 6,2, 5,9, 6,2 και ξεκινάει η βουτιά θανάτου! 4,7, 4,4, 3,1 , 2,8 και.... καληνύχτα σας! Σύνολο δηλαδή κλείνει με 5,3 και παθαίνει σοκ! Οι δυνατότητες του Πέτρου ξεκάθαρα δεν είναι για αυτά τα νούμερα και αν συνεχίσει έτσι, δεν τον βλέπουμε για πολύ στο Open! Eξάλλου, εμείς σας τα είχαμε γράψει...

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις από την πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open;

«Όλα λάθος» στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου! Οι γλάστρες και η μεγάλη απογοήτευση!

Share