Αναστασία Περράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με τον Μουρούτσο! (Βίντεο)

Σε έξαλλη κατάσταση! Ποια τα επόμενα βήματα;

Αναστασία Περράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με τον Μουρούτσο! (Βίντεο)

Το δικαστήριο μεταξύ της Αναστασίας Περράκη και του Μιχάλη Μουρούτσου βρίσκεται σε εξέλιξη και το μοντέλο μόλις έκανε τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες!

Όπως πρώτοι σας γράψαμε στο Youweekly.gr ο Μιχάλης Μουρούτσος κατηγόρησε την Αναστασία Περράκη για απιστία ενώ κι εκείνη με την σειρά της έριξε στο τραπέζι καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά! Διαβάστε παρακάτω...

Λίγα 24ωρα μετά το μοντέλο μπροστά στις κάμερες του Happy Day, μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε πως στο δικαστήριο μπροστά ακούστηκαν πολύ προσωπικά πράγματα και πως καλύτερα είναι να αφήσουν να δουν πως θα κυλήσει το θέμα με τις απαραίτητες διαδικασίες!

Λάουρα Νάργες: Σε άσχημη ψυχολογία η παρουσιάστρια! Η κρυφή συνάντηση με τον πρώην, Μιχάλη Μουρούτσο, μετά το δικαστήριο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα χέρια μου για την σχέση της Λάουρα Νάργες και του πρώην συντρόφου της Μιχάλη Μουρούτσου και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Για αρχή όμως, μόλις εχθές, Δευτέρα 18/03, έγινε το δικαστήριο μεταξύ του Μιχάλη Μουρούτσου και της πρώην γυναίκας του, Αναστασίας Περράκη, και μέσα από καταγγελίες βόμβα αποκαλύφθηκαν πολλά!

Συγκεκριμένα η πλευρά της Περράκη υποστήριξε πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε παράλληλη σχέση και ήταν βίαιος ενώ αντίστοιχα η πλευρά εκείνου ανέφερε πως το μοντέλο είχε εραστή στην Αίγινα!

Η απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αναμένεται τους επόμενους μήνες!

Πάμε όμως τώρα στο ρεπορτάζ που ήρθε στα δικά μου χέρια! Μετά τη λήξη του δικαστηρίου ο Μιχάλης Μουρούτσος βρισκόταν σε άθλια κατάσταση για τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του και πληροφορίες μου - αξιόπιστες πλήρως - αναφέρουν πως μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στην Λάουρα κανόνισα οι δυο τους να βρεθούν!

Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος μπορεί να έδωσαν τέλος στην επί πολλά χρόνια σχέση τους τον περασμένο Οκτώβριο όμως μεταξύ τους υπάρχει αυτοεκτίμηση και σεβασμός! Χώρισαν από κοινού και οι σχέσεις που διατηρούν μέχρι και σήμερα είναι πολύ καλές!

Για την ακρίβεια, η πηγή μου μου μετέφερε πως οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα αρκετά απομονωμένο μέρος της Βουλιαγμένης για λίγη μόνο ώρα! Η Λάουρα φαινόταν συντετριμμένη προφανώς για τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο άντρας - είτε ισχύουν τα όσα γράφει η Espresso πως ακούστηκαν στο δικαστήριο είτε όχι - που πέρασε τόσα χρόνια μαζί και υπήρξε και αγκαλιά πριν αποχωρήσουν!

Είναι λογικό να βρίσκεται στο πλευρό του! Πέρασαν τόσο όμορφες στιγμές τα χρόνια που ήταν μαζί κι εφόσον ο χωρισμός τους ήταν απόφαση και των δυο δεν έχουν κάτι να χωρίσουν!

Μάλιστα, όπως μου λένε οι πηγές μου και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, η Λάουρα είναι και αρκετά επηρεασμένη ψυχολογικά από τότε που είδε τον Μουρούτσο σε αυτή την κατάσταση και δεν ήθελε άλλωστε και πολύ αφού και η ίδια ψυχολογικά δεν ήταν καλά! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πριν λίγες ημέρες ο ΣΚΑΙ την πέταξε έξω από το κανάλι με τις κλωτσιές για την συμπεριφορά της, όπως πάλι σας είχα αποκαλύψει στο Vanda's μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ!