Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιώργος Παπαδάκης αδειάζει δημόσια την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Της εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει να...» (βίντεο)

Μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους!

 Ο Γιώργος Παπαδάκης αδειάζει δημόσια την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Της εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει να...» (βίντεο)
News 21.03.2019 08:40

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ μου. Εγώ στην εκπομπή είμαι πατέρας. Ο πατέρας δεν μαλώνει με το παιδί του και δε μιλιέται μετά το παιδί με τον πατέρα. Εμείς έχουμε και τις εκρήξεις μας και τις φωνές μας και τα υπόλοιπα τρία λεπτά είμαστε μια χαρά. Δε σου λέω για προηγούμενες δουλειές. Από το 1992 έχουν περάσει πάνω από 200 παιδιά που η πρώτη τους εμπειρία ήταν στο Καλημέρα Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή διαπρέπουν. Εμένα το χαίρεται η ψυχή μου αυτό το πράγμα. Το χαίρομαι. Όταν μου λένε “Γιώργο θα φύγω” τους λέω “με την ευχή μου”. Αλλά τους λέω ένα πράγμα. “Μη μου το πεις μετά. Θα μου το πεις πριν φύγεις”.

Για την Μπάγια έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μη μίλησε για μένα. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Της το αξίζει και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στον δρόμο και χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε. Παραμονή Χριστουγέννων».

O Γιώργος Παπαδάκης απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις από τις «Μύγες»! Δείτε εδώ:

Γιώργος Παπαδάκης: «Γύπας»! Απίστευτη ερωτική απάντηση για Μακρυπούλια, Μπεκατώρου και Σκορδά! (βίντεο)

ΑΝΤ1: Απασφάλισε ο Γιώργος Παπαδάκης!

Απασφάλισε ο Γιώργος Παπαδάκης και τα σάρωσε όλα στον ΑΝΤ1!

Ο παρουσιαστής, έδωσε μάχη κανονική με τον Δημήτρη Οικονόμου για την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης!

Ωστόσο, το Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, πέρασε μπροστά και έκοψε το νήμα πρώτο από το Σήμερα του Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ!

Μάλιστα, η διαφορά παίχτηκε στον πόντο και απέδειξε ότι, αν μη τι άλλο, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μαχητής! Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό:

Νωρίς το πρωί

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 20,2

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 19,9

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 5,5

ΕΡΤ: Πρώτη είδηση, 8,7

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα τηλεόρασης από το TV24 - Αναλυτικά όλες οι σειρές, οι εκπομπές, οι ταινίες

Share