Καίτη Φίνου: «Δέχτηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου από...»

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε!

Καίτη Φίνου: «Δέχτηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου από...»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε χτες καλεσμένη στο Μετά τα μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, και συγκλόνισε με τα όσα είπε!


Η ίδια, μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε σε ηλικία 15 ετών, κάτι που αργότερα την οδήγησε στο αλκοόλ. Διαβάστε παρακάτω...

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού σε νεαρή ηλικία, στα 15 μου. Ήταν ένα άτομο που του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Όλα αυτά που περνάς από την παιδική σου ηλικία είναι βιώματα, τα οποία αργότερα ξεσπάνε. Αρχίζεις και τα βγάζεις είτε στη σχέση σου… Όλα αυτά από την παιδική σου ηλικία και ο βιασμός ήταν και αυτό κάτι που με έκανε να φοβάμαι τους άντρες, να με κάνει να πίνω για να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι με κάποιον.



Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα. Έγινε καθημερινή συνήθεια το ποτό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αλκοολισμός γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί για να πιω ένα ποτό. Στο θέατρο σαφώς δεν έπινα ποτέ μου, αλλά περίμενα με αγωνία να έρθει το βράδυ για να βγω έξω να πιω ένα ποτό για να σταματήσω να ψιλοτρέμω. Νομίζω ότι σταμάτησα το ποτό στο τσακ», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

Θλίψη για την Καίτη Φίνου: "Πέθανε από ιατρικό λάθος!"

Δύσκολες ώρες πέρασε η Καίτη Φίνου με τον θάνατο που την τσάκισε!

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στον ALPHA, και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της αδερφής της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η αδερφή της "έφυγε" από ιατρικό λάθος και έδειξε συντετριμμένη μπροστά τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στους τηλεθεατές του "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Δύσκολες ώρες για τη Καίτη Φίνου! Δίνει τη μεγάλη μάχη!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Καίτη Φίνου η οποία δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη!

Η ηθοποιός «έχασε» την αδερφή της και παλεύει να το ξεπεράσει!

Συγκεκριμένα η αδερφή της, η Μαίρη έπαθε ανακοπή, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Τζάνειο και δυστυχώς πριν λίγες ώρες πέθανε.

Η Καίτη Φίνου δημοσίευσε μία φωτογραφία της αδερφής της στο instagram γράφοντας: «Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads.

Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή.

Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε....
Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο...Πώς να σου πω καλό ταξίδι.....Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου .........». Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Τραγικές ώρες για την ηθοποιό Καίτη Φίνου! Αποκάλυψε πως πέθανε από ιατρικό λάθος

Ποιος άλλος Έλληνας όμως έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόπειρα βιασμού που δέχτηκε; Αποκάλυψη σοκ από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: "Με βίασαν στο στρατό..." (βίντεο)