Μaster Chef: Ο Πάνος αποκαλύπτει αν έχει σχέση με την Ασημίνα! (βίντεο)

Απάντηση γεμάτη νόημα!

Μaster Chef: Ο Πάνος αποκαλύπτει αν έχει σχέση με την Ασημίνα! (βίντεο)

Στο Master Chef έχουμε δει πως μεταξύ του Πάνου και της Ασημίνας υπάρχει μία ιδιαίτερη συμπάθεια και οι φήμες λένε πως είναι ζευγάρι.

Ο Πάνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» και απάντησε στην επίμαχη ερώτηση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος, λοιπόν, ρωτήθηκε αν τρέχει κάτι παραπάνω με την Ασημίνα, απαντώντας: «Κάνουμε παρέα, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο...».

Βέβαια ο τρόπος που το είπε ο παίκτης του Master Chef μπορεί να δώσει και διαφορετικές ερμηνείες...

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Η Ασημίνα έχει τραβήξει τα ανδρικά βλέμματα στο Master Chef και το youweekly.gr σας τις είχε δείξει!

Οι καυτές πόζες της Ασημίνας ανεβάζουν την θερμοκρασία!

Αποκλειστικό! MasterChef: Κρυφός έρωτας στο ριάλιτι μαγειρικής!

Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι μαγειρικής αλλά το φετινό «Masterchef 3» έχει και κάτι από «Power of love».

Πάνος + Ασημίνα = love (;)

Oταν εκείνη δήλωνε στα πρώτα επεισόδια του project μαγειρικής πως ο Πάνος έχει την εμφάνιση που θα ήθελε να έχει το αγόρι της, κανείς -μάλλον- δεν πίστεψε στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Η Ασημίνα είχε προσέξει από το bootcamp την όμορφη και προσεγμένη εμφάνιση του Πάνου Τόγια και μην ξέροντας αν θα βρεθούν και οι δύο στο σπίτι για να γνωριστούν καλύτερα, αποφάσισε να κινηθεί προς το μέρος του από νωρίς.

Από την άλλη πλευρά, εκείνος μπορεί να μην εκφράστηκε ποτέ ανοιχτά για τη συμπαίκτριά του, on camera, φαίνεται όμως πως όταν εκείνες έκλειναν, μια αγάπη ξεκινούσε από το μηδέν. Μήπως τελικά στο φετινό «MasterChef» θα ψηθούν και... μεγάλοι έρωτες; Δεν είμαστε μέσα στο σπίτι του παιχνιδιού, αν και πολύ θα το θέλαμε για να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται, όμως οι πληροφορίες μας μαρτυρούν πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Οπως έχουν τονίσει οι ίδιοι, αν η Ασημίνα ήταν ένα υλικό, θα ήταν γλυκιά σοκολάτα, ενώ ο Πάνος εστραγκόν. Το πώς μπορεί να ταιριάξουν αυτά τα δύο υλικά, μόνον οι δυο τους το ξέρουν. Κρίμα πάντως που δεν έχουν και τον ίδιο μέντορα.

Όλα τα θέματα που... σκάνε από το Μaster Chef θα τα δείτε εδώ!