Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέταξε χαρταετό με τον γιο του! Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Ο ροζ χαρταετός φλαμίνγκο και τα τρυφερά στιγμιότυπα!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέταξε χαρταετό με τον γιο του! Αποκλειστικά στιγμιότυπα
News 21.03.2019 15:38

Κάνοντας το χατίρι στον πεντάχρονο γιο του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε επ' ώμου τον ροζ χαρταετό φλαμίνγκο και αποφάσισε να τον βοηθήσει στο πέταγμά του στην παραλία στο Καβούρι, το πρωί της Καθαρής Δευτέρας.

Ο μικρός, προφανώς λόγω και του δυνατού αέρα, δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του και εκείνος ανέλαβε δράση. Με πολύ κόπο και αρκετό χιούμορ όταν δυσκολευόταν, κατάφερε να τον πετάξει μόνο για λίγα μέτρα, αλλά τελικά σε αυτές τις περιπτώσεις και μόνο η προσπάθεια μετράει! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πέταξε χαρταετό με τον γιο του

Στο τέλος βέβαια έτρεξαν να τους βοηθήσουν και άλλοι γονείς από την παρέα τους, με τον μικρό του γιο −ο οποίος τού μοιάζει καταπληκτικά− να χαίρεται την κάθε στιγμή της μικρής τους εκδρομής. Φέτος που ο Φώτης δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις παρά μόνο τη διαχείριση των δύο εστιατορίων του και τις μεμονωμένες εμφανίσεις στο «Shamone», το οποίο επίσης του ανήκει, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον γιο του, αξιοποιώντας την κάθε τους στιγμή με δραστηριότητες.

Άλλωστε, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πέταξε χαρταετό με τον γιο του

«Μπαμπά, πως μπήκες στην τηλεόραση;»

Ακόμη και την τηλεοπτική του καριέρα ο Φώτης την έχει παρουσιάσει στον γιο του με... δόσεις, για να μην επηρεαστεί από τη δημοσιότητα. «Δεν θέλω να νομίζει ότι είμαστε πιο σπουδαίοι από τους άλλους», είχε πει πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, μία και μόνη φορά τον είδε σε μια δήλωσή του στις κάμερες και με το χιούμορ που έχει κληρονομήσει από εκείνον, αναρωτήθηκε με ποιον τρόπο από το σαλόνι του σπιτιού τους μπήκε μέσα στην οθόνη!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι τρυφερές δηλώσεις για τον γιο του και η αποκάλυψη! «Μια μέρα του φώναξα και...»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή, "Καλύτερα δε γίνεται".


Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στο επιχειρηματικό κομμάτι της ζωής του, μιας και το νυχτερινό κέντρο Shamone, αλλά και το εστιατόριο Artisanal, είναι και αυτά στα οποία έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού απέχει από την τηλεόραση!

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας. Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που απουσιάζω από την τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του.

Στη συνέχεια ο ίδιος θυμήθηκε ένα περιστατικό που τάραξε τον πεντάχρονο γιο του, αναφέροντας:
«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Μη φωνάζεις... Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Μου κάνει ερωτήσεις και πάντα του απαντώ. Θα του πω πάντα όμως την αλήθεια. Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου»!

Share