Power of love: H Μπακοδήμου "στρίμωξε" την Κατερίνα! Είναι ζευγάρι με τον Τερζόπουλο;

Τι απάντησε η παίκτρια;

Power of love: H Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου στο σημερινό επεισόδιο του Power of love "στρίμωξε" την Κατερίνα.

Συγκεκριμένα την ρώτησε αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Παύλο Τερζόπουλο. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια επικεντρώθηκε στην σπαίκτρια, η οποία φαίνεται να έχει έρθει κοντάτον Παύλο Τερζόπουλο, με τον οποίο ωστόσο η σχέση της παραμένει φιλική.

“Όχι, δεν είμαι σε σχέση με τον Τερζόπουλο, είμαι με τον εαυτό μου. Ναι, είμαι μόνη μου, δεν έχω κάτι. Μιας και είμαι στο σπίτι του Power of Love, δίνω ευκαιρίες να δω αν θα καταλήξω κάπου. Σίγουρα, επειδή ήθελα να πάρω το χρόνο μου, γενικά όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να πω από τη μία μέρα στην άλλη ότι είμαι με κάποιον, νομίζω αυτό θα αργήσει αρκετά. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρω τι θέλω”, απάντησε η Κατερίνα Σαββοπούλου.

Λίγα λεπτά πριν όμως την είσοδο του έκανε το πρώην φλερτ της, ο Παύλος Παπαδόπουλος!

Power of love: Επέστρεψε στο σπίτι ο Πάυλος Παπαδόπουλος! Έκαναν χαμό τα κορίτσια!

Power of love: Η αποκάλυψη της Ολυμπίας για τα "άγνωστα" μηνύματα με τον Ίον!

Ακόμη ένα επεισόδιο με εντάσεις και αποκαλύψεις είδαμε σήμερα στο Power of love.

Οι σχέσεις του Ίον και της Ολυμπίας μπορεί να μην έχουν φτιάξει, ωστόσο είχαμε νέες εξελίξεις. Διαβάστε παρακάτω...

«Μου έστειλε μήνυμα την Κυριακή το οποίο μέσα είχε φωτογραφίες και βίντεο. Δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε τώρα. Εγώ είπα κάτι, είναι αλήθεια, τέλος. Είπα κάτι, είναι αλήθεια, τέλος», είπε ενοχλημένος ο Ίον.

«Ήμασταν έξω με τις κολλητές μου. Ανεβάσαμε κάτι stories στο Instagram και τα είδατε όλοι. Παίρνει το κινητό η κολλητή μου και κάνει ένα βίντεο στο οποίο λέει πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που χωρίσαμε με τον Ίον και πως δεν το περίμενε γιατί ταιριάζαμε πάρα πολύ», ανέφερε η Ολυμπία Κουκουρίκη και πρόσθεσε: «Αυτό το βίντεο το στέλνει στον Ίον και μετά εκείνος απαντά με μια selfie φωτογραφία του και από κάτω βάζει αγριεμένες φατσούλες. Μετά έστειλα κι εγώ ένα story στον Ίον από τη συνάντησή μου με τη Ζένια, αλλά κι ακόμα ένα με ένα τραγούδι».

Η αποκάλυψη της Ολυμπίας για τα

Δείτε περισσότερα νέα για τα αγαπημένα σας προγράμματα!