Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι!

Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Μετά τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη όπως φαίνεται ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Πωλίνας Τριγωνίδου.

Μάλιστα, έκαναν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί μετά την είδηση πως είναι ζευγάρι κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το γεγονός, η εικόνα όμως μιλάει από μόνη της.

Επίσης, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε γνωστή μια χαρμόσυνη είδηση που τους αφορούσε. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο Γιώργος Μαυρίδης και η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι πολύ ερωτευμένοι και ζουν στο ίδιο σπίτι.

Στους λογαριασμούς τους στο Instagram ανέβασαν σχεδόν την ίδια φωτογραφία, κάτι που γεννά πολλά ερωτήματα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για την σχέση τους! Σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Αποκλειστικό! Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του!

Είδηση βόμβα έσκασε στο γραφείο του Youweekly.gr πριν από λίγα λεπτά! Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι και πάλι ερωτευμένος!

Μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα, θα σας αποκαλύψω πρώτη την γυναίκα που κοιτάει στα μάτια ο παρουσιαστής, μετά τον χωρισμό του από την Νικολέττα Ράλλη, και... λιώνει! Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε ξανά τον έρωτα, δυο μήνες μετά τον χωρισμό του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, στα μάτια γνωστής - πρώην - παίκτριας ριάλιτι!

Όχι, δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία! Ο λόγος φυσικά για την Πωλίνα Τριγωνίδου που συμμετείχε στο Survival Secret αλλά και στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου!

i-nea-sidrofos-tou-giwrgou-mauridi

Οι δυο τους, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, διατηρούν δεσμό εδώ και λίγες εβδομάδες και μέχρι στιγμής ήταν πολύ προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους γιατί ο Μαυρίδης δεν ήθελε να πληγωθεί η Ράλλη αλλά και επειδή και η ίδια η Πωλίνα είχε βγει πρόσφατα από μια σχέση με γοητευτικό νεαρό που δραστηριοποιείται στον χώρο της νύχτας! Πλέον όμως, δεν έχουν λόγο να κρατούν κρυφά τα συναισθήματά τους και πριν από λίγες... νύχτες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

Άτομο που βρέθηκε στο μαγαζί μου μετέφερε πως δεν τους ένοιαζε καθόλου για το τι θα πει ο κόσμος και υπήρχαν αγγίγματα και αρκετά τρυφερές στιγμές!

Δείτε περισσότερα νέα για τους Έλληνες star!