Φάιη Σκορδά: «Έφαγε» πόρτα στο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! «Δεν θα ξαναπάω!» (βίντεο)

Tι συνέβη και δεν την έβαλαν μέσα;

Φάιη Σκορδά: «Έφαγε» πόρτα στο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! «Δεν θα ξαναπάω!» (βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πως είχε «φάει» πόρτα στο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Μάλιστα η παρουσιάστρια είπε ότι δεν θα ξαναπάει στο μαγαζί του κριτή του Master Chef! Διαβάστε παρακάτω...

«Πήγανε στο εστιατόριο που δεν με βάλανε μέσα κι έκανε κρύο και ήμουν με τις σακούλες! Έφαγα πόρτα κανονικά. Το έχω πει αυτό, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Ο άνθρωπος που έχει το εστιατόριο, ο επιχειρηματίας, μου έστειλε 100 μηνύματα, μου ζήτησε συγνώμη. Όχι ο Κουτσόπουλος, αλλά ο επιχειρηματίας», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια είπε χαριτολογώντας στη συνέχεια: «Είμαστε καλεσμένοι να πάμε όποτε θέλουμε, τώρα όμως δεν θα πάμε. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί, μπορεί το αγόρι που ήταν εκεί να κόμπλαρε, δεν ξέρω...»

Δείτε το βίντεο

Μπορεί να μην έφαγε στο εστιατόριο του Κουτσόπουλου, αλλά έφαγε... βρώμικο. Διαβάστε εδώ:

Για "βρώμικο" με τους γιους της στο στέκι τους στο Ρέντη! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Χαμός στο Πρωινό με τη Μπάγια Αντωνοπούλου! Οι μπηχτές που θα συζητηθούν! (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης, και όπως είναι φυσικό, η όλη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί στο Πρωινό!

Όταν η συζήτηση έφτασε στην αποχώρηση της Μπάγιας ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε και τόνισε...

«Δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της».

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», σχολίασαν τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη πετώντας μπηχτές για την Μπάγια και τα όσα είπε εκείνη για το περιστατικό!

Η Φαίη Σκορδά είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να σχολιάζεις έναν άνθρωπο που έχουν περάσει από πλάι του διακόσιοι παρουσιαστές μεγάλα ονόματα, που έχουν τη δική τους καριέρα. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κάνει καριέρα», είπε η παρουσιάστρια. Δείτε το σχετικό βίντεο: