Πασίγνωστη ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας! «Ζητούσα από τους γιατρούς να πεθάνω!»

Απίστευτη αποκάλυψη!

Πασίγνωστη ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας! «Ζητούσα από τους γιατρούς να πεθάνω!»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στα 24 της έπαθε εγκεφαλικό και ήθελε να πεθάνει!

Είναι πρωταγωνίστρια σε αγαπημένη σειρά που κάνει πάταγο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Εμίλια Κλαρκ, την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones!

Η Νταινέρις Ταργκάριαν, όπως λέγεται στη σειρά, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως το 2011 και λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν είχε πάθει το πρώτο της εγκεφαλικό επεισόδιο!

Eμίλια Κλαρκ: Ήθελα να πεθάνω

«Το όνομά μου είναι Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ. Όμως, δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Αντ’ αυτού ακατάληπτες φράσεις έβγαιναν από το στόμα μου», αναφέρει αρχικά η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Ήθελα να τελειώνω. Ζήτησα από τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω. Η δουλειά μου, το όνειρο της ζωής μου για πάντα, βασίζεται στη γλώσσα, την επικοινωνία. Χωρίς αυτά, θα ήμουν χαμένη. Τη στιγμή που όλα μου τα παιδικά όνειρα φαίνονταν πως έχουν εκπληρωθεί, έχασα σχεδόν το μυαλό μου και τη ζωή μου».

Δύο χρόνια αργότερα οι γιατροί βλέπουν ότι το ανεύρυσμα διπλασιάστηκε σε μέγεθος και πρέπει να χειρουργηθεί. Η επέμβαση δεν είναι επιτυχημένη και χρειάζεται εκτάκτως νέο χειρουργείο, με τρυπανισμό, για να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία.

Eμίλια Κλαρκ: Ήθελα να πεθάνω

Η «μητέρα των δράκων» αποκαλύπτει μετά: «Η δεύτερη σεζόν ήταν η χειρότερη για εμένα (…). Για να είμαι πολύ ειλικρινής, σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ για να δω το τέλος της ιστορίας».

Ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones; Δείτε εδώ:

Απίστευτο! Δείτε πως ήταν οι πρωταγωνιστές του Game of thrones πριν μεταμορφωθούν για τη σειρά! (Photos)

Game of Thrones: Χαμός στο διαδίκτυο - Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν (βίντεο)

Πανικός έχει προκαλέσει το τελευταίο τρέιλερ του Game of Thrones!

Μπορεί να κρατούν την υπόθεση της final season σαν «επτασφράγιστο» μυστικό, ωστόσο μια γεύση από το πρώτο επίσημο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν την πήραμε.

Νωρίτερα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την τελευταία σεζόν του Game Of Thrones, το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα μεταδοθεί στις 14 Απριλίου.

Η Francesca Orsi, αντιπρόεδρος του HBO, μίλησε πρόσφατα για τους πάρα πολλούς θανάτους που θα έχει ο τελευταίος κύκλος και έκανε αποκαλύψεις.

Η Orsi αναφέρθηκε στο τραπέζι ανάγνωσης των τελευταίων σεναρίων και δήλωσε ότι κανένας από τους ηθοποιούς δεν είχε πάρει νωρίτερα το σενάριο ενώ τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης πολλοί ηθοποιοί έβαλαν τα κλάματα.

Συγκεκριμένα είπε:
«Κανένα μέλος του καστ δεν είχε πάρει τα σενάρια νωρίτερα και ένας προς έναν ξεκίνησαν να οδηγούνται στον θάνατό τους. Μέχρι το τέλος, τις τελευταίες γραμμές του τελικού σεναρίου, έτρεχαν δάκρυα. Και μετά ακολούθησε 15 λεπτά χειροκρότημα».