Πέτρος Κωστόπουλος: Έριξε βόμβα! "Η Ελένη Μενεγάκη κατεβαίνει στις εκλογές!" (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε!

Πέτρος Κωστόπουλος: Έριξε βόμβα!

Δήλωση φωτιά έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, πως η Ελένη Μενεγάκη κατεβαίνει στις εκλογές!

Στην εκπομπή "Όλα Λάθος" ο παρουσιαστής σήμερα μας σκάλωσε αρκετά καθώς έβγαλε στο δρόμο ρεπόρτερ να ρωτά τον κόσμο αν γνωρίζουν πως η Μενεγάκη θα κατέβει στις εκλογές! Διαβάστε παρακάτω...

Αφού τρομάξαμε για λίγο - και δυστυχώς αφού όλοι έκαναν πως γνώριζαν ήδη την είδηση αυτή - ο Πέτρος και οι συμπαρουσιάστριες του ανακοίνωσαν πως φυσικά πρόκειται για πλάκα και πως όχι, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα κατέβει στις εκλογές!

Δείτε το βίντεο με το τρολ παρακάτω:

Παράλληλα, η Ελένη απολαμβάνει το τριήμερο της στην Άνδρο:

Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο για το 3μερο! Δείτε πως απολαμβάνει τη θάλασσα με τις κόρες της!

Ελένη Μενεγάκη: Τρελάθηκε η παρουσιάστρια στον ALPHA tv!

Καλά...όχι μόνο η Ελένη Μενεγάκη θα τρελαινόταν ε στην τηλεόραση του Αlpha TV Αλλά και οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια.

Πάντως για να μη σας κρατάμε σε αγωνία η Ελένη Μενεγάκη εχθές τρελάθηκε με τα νούμερα της τηλεθέασης που έκανε εκπομπή της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έσπασε άλλο ένα ρεκόρ η εκπομπή της στα τέταρτα έφτασε μέχρι την 25,9. Στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος της ήταν 20,8 και προσέξτε τα νούμερα της παρουσιάστριας για την εκπομπή «Ελένη»

Ξεκινάει με 17,8 κάνει 20,7 ανεβαίνει εικοσιτέσσερα, τρία ξανά ανεβαίνει 25,3 ξανά ανεβαίνει 25,9 και κάνει 20,7 16,2 15,7 για εμάς στο Youweekly.gr Παρακολουθούμε τα νούμερα σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για νούμερα ρεκόρ. Και είναι δεδομένο πως ήταν η Ελένη έπαιρνε καλύτερο lead in Ξεπερνούσε το 30%!

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Υοuweekly.gr