Σάλος στη showbiz! Πασίγνωστες τραγουδίστριες έκαναν σ3ξ! Η μία είναι παντρεμένη!

Είδηση - βόμβα! Το αποκάλυψε η μία από αυτές!

Σάλος στη showbiz! Πασίγνωστες τραγουδίστριες έκαναν σ3ξ! Η μία είναι παντρεμένη!

Πασίγνωστες τραγουδίστριες έκανα σ3ξ! Η μία είναι παντρεμένη!

Η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μπροστά σε όλους ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη συνάδελφό της και επίσης μέλος του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls, Τζέρι Χάλιγουελ! Διαβάστε παρακάτω...

Στο κοινό βρισκόταν άλλο ένας μέλος του διάσημου γκρουπ, η Mel C, η οποία κοίταζε αποσβολωμένη, μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε!

«Κοιμήθηκες ή όχι με την Τζέρι Χάλιγουελl;», τη ρωτά ο παρουσιαστής. Στην αρχή, η 43χρονη Mel B προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση, λέγοντας «Ναι, όλες κοιμηθήκαμε σε ένα κρεβάτι μαζί, αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις όλες μας».

Σάλος στη showbiz! Πασίγνωστες τραγουδίστριες έκανα σ3ξ! Η μία είναι παντρεμένη!

Τότε ο παρουσιαστής επιμένει και την ρωτά: «Κοιμήθηκες με την Τζέρι με αυτόν τον τρόπο;», με τη Mel B να χαμογελά και να γνέφει καταφατικά. «Ναι; Αλήθεια;», συνεχίζει να ρωτά σοκαρισμένος ο παρουσιαστής.

«Θα με μισήσει για αυτό, γιατί είναι πολύ καλά στο εξοχικό της με τον σύζυγό της», προσθέτει η τραγουδίστρια για την Τζέρι, η οποία έχει παντρευτεί τον επικεφαλής της ομάδας της Formula 1, Κρίστιαν Χόρνερ.

Στη συνέχεια, η κάμερα στρέφεται στη 45χρονη Mel C, η οποία έχει μείνει άναυδη με αυτά που ακούει.

«Δεν ξέρω τίποτα, όλα αυτά τα ακούω πρώτη φορά!», λέει.

Σύμφωνα με τον Piers, η Mel B, τηλεφώνησε αμέσως στην Τζέρι μετά το γύρισμα, για να εξηγήσει όσα είπε.

Μία πηγή, είπε στη Sun ότι η Τζέρι έχει ενοχληθεί με αυτά που δήλωσε η φίλη της κι ότι «έκανε ζημιά» στη φιλία τους. Επίσης, όπως ανέφερε η πηγή, «η Mel έστειλε μηνύματα σε όλες για να τους πει τι ανέφερε, αλλά δεν ζήτησε καν συγγνώμη».

Λέγεται ότι θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να επανορθώσει και να τα ξαναβρεί με την Τζέρι. Ωστόσο, όλα αυτό δε θα χαλάσει τα σχέδια της επανένωσης του συγκροτήματος το καλοκαίρι. Είναι όλες ενθουσιασμένες με αυτό, αλλά η αποκάλυψη της Mel B, κατέστρεψε τη φιλία τους.

Ελληνίδα ηθοποιός προκαλεί σοκ: «Είχα γίνει σκελετός...»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζέρι σκέφτεται να κάνει μία δήλωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και μάλλον θα αρνηθεί ότι αυτό συνέβη. Όπως πιστεύει, οι ισχυρισμοί της Mel B, της οποίας το όνομα είναι Melanie Brown, αποσκοπούν στο να αυξηθούν οι πωλήσεις του βιβλίου της, με τίτλο «Brutally Honest».

"Με ανάγκασε να γυρίσω λεσβιακό σeξ" Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει μεγάλο παραγωγό!

Με εκβίαζε επί χρόνια να υποκύψω στις ορέξεις του, ακόμα και με απειλές για τη ζωή μου, λέει η ηθοποιός - Δεν θυμάμαι ποτέ να την πίεσα με οποιοδήποτε τρόπο, δηλώνει ο εκδιωγμένος από το Χόλιγουντ μετά από σωρεία καταγγελιών παραγωγός

Εκεί που πάει να καταλαγιάσει το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, που συντάραξε το Χόλιγουντ και έγινε αφορμή για αλυσίδα αποκαλύψεων περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε όλο το φάσμα του θεάματος, μια νέα καταγγελία τάραξε πάλι τα νερά. Η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ κατήγγειλε ότι ο παραγωγός ταινιών την εκβίαζε επί χρόνια να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνη να δεχτεί να γυρίσει μια σκηνή λεσβιακού σεξ στο πλαίσιο της ταινίας «Φρίντα».

Ο εκδιωγμένος από το Χόλιγουντ παραγωγός, μετά τις δεκάδες καταγγελίες εναντίον του από ηθοποιούς και άλλες εργαζόμενες στη βιομηχανία του κινηματογράφου, με γραπτή δήλωσή του μέσω εκπροσώπου του, αναφέρει πως «δεν θυμάται ποτέ να εκβίασε την Σάλμα Χάγεκ να γυρίσει μια σκηνή σεξ για χάρη του με γυναίκα συμπρωταγωνίστριά της και δεν ήταν παρών στο συγκεκριμένο γύρισμα».


«Σε κάθε περίπτωση, η σκηνή αυτή ήταν μέρος του σεναρίου, καθώς η Φρίντα Κάλο ήταν bisexual και η πιο σημαντική σκηνή σεξ της ταινίας ήταν μεταξύ της κυρίας Χάγιεκ και του Τζέφρι Ρας», συνεχίζει στην ίδια γραπτή δήλωση που διανεμήθηκε στον Τύπο. Παράλληλα ο Γουάινσταϊν ισχυρίζεται πως ήταν εκείνος που επέμεινε στην Σάλμα Χάγιεκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρότι οι συμπαραγωγοί του πίεζαν να τον δώσουν στην Τζένιφερ Λόπζ, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ήταν «μεγαλύτερο αστέρι την εποχή εκείνη». «Όλες οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που περιγράφει η Σάλμα δεν είναι ακριβείς και άλλοι άνθρωποι που ήταν μάρτυρες των γεγονότων έχουν διαφορετική γνώμη για το τι συνέβη», καταλήγει η δήλωση.

Η Σάλμα Χάγιεκ, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, με άρθρο της στους New York Times, κατηγόρησε τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πως επί χρόνια την παρενοχλούσε σεξουαλικά προσπαθώντας να την αναγκάσει να υποκύψει στις ορέξεις του. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλήσει και τη ζωή της, ενώ στο πλαίσιο της ταινίας «Φρίντα» του 2002, όπου η ηθοποιός υποδύθηκε την ζωγράφο Φρίντα Κάλο, ο Γουάινσταϊν έφτασε στο σημείο να απειλεί με ακύρωσή της, εάν δεν δεχόταν να γυρίσει μια σκηνή λεσβιακού σεξ με την ηθοποιό Άσλεϊ Τζαντ - θύμα κι αυτή του παραγωγού και μια από τις πρώτες γυναίκες που ξεσκέπασαν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Στο άρθρο της στους NYT η Χάγιεκ περιγράφει πώς απείλησε να δώσει σε άλλη πρωταγωνίστρια τον ρόλο της Φρίντα Κάλο, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε περάσει πολλά χρόνια κάνοντας έρευνα και προετοιμάζοντας το έδαφος για την ομώνυμη βιογραφική ταινία, που αποτελούσε για εκείνη «όνειρο ζωής».

Όταν εκείνη κατέφυγε στο δικαστήριο και απέσπασε μια απόφαση που τη δικαίωνε, αυτός όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά φαίνεται πως έγινε ακόμα πιο πιεστικός. Άρχισε να την εκβιάζει ώστε να δίνει το «παρών» στα προσωπικά του πάρτι με μοντέλα, τα οποία - όπως ανακάλυψε αργότερα - ήταν ιερόδουλες.

Επίσης εμφανιζόταν ακάλεστος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της ενώ κάποτε, εξοργισμένος από τις αλλεπάλληλες αρνήσεις της, είχε απειλήσει να βάλει να τη σκοτώσουν. «Μη νομίζεις ότι δεν μπορώ να το κάνω», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όταν τελικά η Χάγιεκ κατάφερε με πολλά βάσανα να γυρίσει την ταινία για τη ζωή της θρυλικής Μεξικάνας ζωγράφου, ο Γουάινστιν την απείλησε ότι δεν θα την έβγαζε ποτέ στο σινεμά αν η Χάγιεκ δεν γυρνούσε μια λεσβιακή σκηνή με την συμπρωταγωνίστριά της, Άσλεϊ Τζαντ. Ενώ ήταν αρχικά κάθετη ότι δεν επρόκειτο να το κάνει, τελικά η Χάγιεκ υπέκυψε φοβούμενη ότι η δουλειά ετών για μια ταινία που είχε σχεδόν ολοκληρωθεί θα πήγαινε στράφι.

Να πώς περιγράφει την ημέρα που αναγκάστηκε να δώσει στον Γουάινστιν αυτό που ήθελε: «Για πρώτη φορά και τελευταία φορά στην καριέρα μου, έπαθα νευρικό κλονισμό. Το σώμα μου άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, μου κόπηκε η αναπνοή και άρχισα να κλαίω, χωρίς να μπορώ να το ελέγξω στο ελάχιστο. Δεν ήταν επειδή θα ήμουν γυμνή σε μια σκηνή με μια άλλη γυναίκα. Ήταν επειδή θα ξεγυμνωνόμουν μαζί της για χάρη του Γουάινστιν. Αλλά τότε δεν μπορούσα να το αποκαλύψω σε κανέναν. Τελικά πήρα ένα ηρεμιστικό και κατάφερα να γυρίσω τη σκηνή».

Η εξαιρετική ερμηνεία της Χάγιεκ στην ταινία για τη ζωή της Φρίντα Κάλο της κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, παρά το γεγονός ότι ο παραγωγός της έλεγε συνεχώς ότι «το μόνο που άξιζε πάνω της και που μπορούσε να πουλήσει» ήταν το γυμνό της σώμα, αφού ήταν «τελείως ατάλαντη».

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr

ΠΗΓΗ iefimerida.gr