Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη! Το δημόσιο άδειασμα στην μητέρα του Τανιμανίδη!

Κάγκελο η Ελένη με την ατάκα που ακούστηκε για την Μπόμπα και την πεθερά της!

Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη! Το δημόσιο άδειασμα στην μητέρα του Τανιμανίδη!

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τη μαμά του, που τον επισκέφτηκε στον Άγιο Δομίνικο, στα γυρίσματα του survivor!

H Eλένη είδε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram και ζήτησε να την δει και στον αέρα της εκπομπής της, όλο χαρά! Διαβάστε παρακάτω...


Μάλιστα, η ίδια τόνισε «Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να παίξει την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, που είναι η γιορτή της μητέρας. Αυτό θα πει όσο και να μεγαλώσω τη μαμά μου την αγαπώ…»!


Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όμως, είχε αντίθετη άποψη αφού τόνισε: «Την γιορτάζω στην Αθήνα, την γιορτάζω στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να την γιορτάζω και στον Άγιο Δομίνικο; Έλα ρε παιδιά τώρα! Καλά έκανε και πήγε, αλλά σκεφτείτε και λίγο αυτό το κορίτσι, τη Χριστίνα. Φθάνει όταν είσαι νιόπαντρο ζευγάρι να είσαι με τον άντρα σου δυο βδομάδες και να σου έρθει η πεθερά ξαφνικά με το ταπεράκι; Έβλεπα τη Χριστίνα να σχολιάζει την φωτογραφία και να λέει «let’s party started»! Τι πάρτι; Τι πάρτι να κάνετε;»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάκης Τανιμανίδης: Επίσκεψη έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο - Έδωσε ζεστά φιλιά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μία όμορφη επίσκεψη στον Άγιο Δομίνικο και δεν αναφερόμαστε στην Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής του Survivor γέμισε με φιλιά την «έκπληξή» του.

Συγκεκριμένα η μητέρα του τον επισκέφτηκε στην Καραϊβική!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε και την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Η Μαμά στον Δομίνικο! ? ? Όσα χρόνια και να περάσουν, όπου και να βρίσκομαι, ότι και να κάνω στη ζωή μου, παραμένω πάντα ένα «παιδί στην αγκαλιά της μαμάς». ? Βασικά «ένα παιδί» γενικά! ? Εγω κι ο...Πητερ Παν! ?‍♂️ Η επόμενη βδομάδα προβλέπεται fun, με βόλτες και πολύ μαμισιο φαγητό!
#mother #PeterPan #AlwaysaKid #mymum», έγραψε.

Μητέρα Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει πλαστικές! Δείτε εδώ:

Σάκης Τανιμανίδης: Οι άγνωστες πλαστικές στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που τον καίνε!

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στην σχετική μας κατηγορία