Power of Love: Ο Τζόνι έριξε χαστούκι στον Αλέξανδρο! Πώς αντέδρασε η Ιόλη; (βίντεο)

Τι συνέβη;

Power of Love: Ο Τζόνι έριξε χαστούκι στον Αλέξανδρο! Πώς αντέδρασε η Ιόλη; (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love το επίκεντρο ήταν ο Αλέξανδρoς και η Ιόλη, αλλά και ένα χαστούκι.

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω....

Μετά την αποκάλυψη για τη μυστική σχέση του Αλέξαδρου και της Ροξάνας (παίκτρια από το Power of Love της Ρουμανίας) η Ιόλη, θέλησε να ακούσει τις απαντήσεις του Αλέξανδρου, με τις συμπαίκτριές του να την καθοδηγούν.

Η ίδια, όσο και να προσπάθησε, δεν κατάφερε να περάσει στην αντεπίθεση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο να δίνει χαστούκι στον Αλέξανδρο Κολυβά, κάτι το οποίο προσπάθησε να κάνει η Ιόλη Κεσίδου.

Φυσικά το παραπάνω περιστατικό έγινε στα πλαίσια του χιούμορ, καθώς κανείς από τους παίκτες του Power of Love δεν θέλει το κακό του Αλέξανδρου.

Δείτε το βίντεο

Mάθετε κάτι για έναν έρωτα στο παιχνίδι:

Power of Love: Στο παιχνίδι είχαν... σφαχτεί, αλλά αποχώρησαν και ζουν τον έρωτά τους!

Power of love: Η αποκάλυψη της Ολυμπίας για τα "άγνωστα" μηνύματα με τον Ίον!

Ακόμη ένα επεισόδιο με εντάσεις και αποκαλύψεις είδαμε σήμερα στο Power of love.

Οι σχέσεις του Ίον και της Ολυμπίας μπορεί να μην έχουν φτιάξει, ωστόσο είχαμε νέες εξελίξεις.

«Μου έστειλε μήνυμα την Κυριακή το οποίο μέσα είχε φωτογραφίες και βίντεο. Δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε τώρα. Εγώ είπα κάτι, είναι αλήθεια, τέλος. Είπα κάτι, είναι αλήθεια, τέλος», είπε ενοχλημένος ο Ίον.

«Ήμασταν έξω με τις κολλητές μου. Ανεβάσαμε κάτι stories στο Instagram και τα είδατε όλοι. Παίρνει το κινητό η κολλητή μου και κάνει ένα βίντεο στο οποίο λέει πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που χωρίσαμε με τον Ίον και πως δεν το περίμενε γιατί ταιριάζαμε πάρα πολύ», ανέφερε η Ολυμπία Κουκουρίκη και πρόσθεσε: «Αυτό το βίντεο το στέλνει στον Ίον και μετά εκείνος απαντά με μια selfie φωτογραφία του και από κάτω βάζει αγριεμένες φατσούλες. Μετά έστειλα κι εγώ ένα story στον Ίον από τη συνάντησή μου με τη Ζένια, αλλά κι ακόμα ένα με ένα τραγούδι».

Η αποκάλυψη της Ολυμπίας για τα

Δείτε περισσότερα νέα για τα αγαπημένα σας προγράμματα!