Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξέσπασε για τα σχόλια μετά την ατάκα με τις κ@λ@τρυπίδες! (βίντεο)

Δεν μπορεί άλλο!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξέσπασε για τα σχόλια μετά την ατάκα με τις κ@λ@τρυπίδες! (βίντεο)

O Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δεχθεί αρνητική κρητική, ενώ τα σχόλια τον... δίκασαν μετά την ατάκα του με τις κ@λ@τρυπίδες.

Ο Ντάνος, λοιπόν, ξέσπασε για τα όσα ακούει. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στην κάμερα του STAR ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε για τη συγκεκριμένη ατάκα: «Δεν θέλω να σταθούμε εκεί. Είναι πραγματικά σαν να ακυρώνουμε οποιαδήποτε δήλωση κάνει ένας άνθρωπος και να κρατάμε κάτι συγκεκριμένο και να περιμένουμε να τον σταυρώσουμε. Πραγματικά αισθάνομαι ότι κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι με αντιμετωπίζουν ως τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο και με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Τι να πω; Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Ας κρατάμε το ύφος και όχι ποιος το είπε. Άνθρωπος είμαι και μπορεί να κάνω και ένα λάθος»

Θυμίζουμε πως ο Ντάνος είχε πει την ατάκα: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κ@λ@τρυπίδες» την οποία τη... χρέωσε στον Άντονι Κουίν, όμως ο Κλιντ Ιστγουντ ήταν εκείνος που το είχε πει.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τη στιγμή όπου ο Ντάνος είπε την περιβόητη ατάκα εδώ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Άφωνοι οι δημοσιογράφοι με την ατάκα του - «Ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει κάνει σ3ξ σε δημόσιο χώρο! Αδιάψευστες αποδείξεις!

Αποκαλύψεις βόμβα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το σεξ σε δημόσιο χώρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Ο νικητής του Survivor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Λούης Night Show», που θα προβληθεί από Κύπρια κανάλια και αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για την ζωή του πριν το παιχνίδι και πριν γίνει διάσημος!

Ο Ντάνος, σε ερώτηση του Λούη για τις ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ, απάντησε ότι είναι λίγο άβολες αλλά λειτουργεί επαγγελματικά και με τις σκηνοθετικές οδηγίες, αφού δεν είναι αληθινές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει σεξ με την παρουσία και άλλων ατόμων γύρω του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την παρουσία καμερών ενώ έκανε έρωτα!

Δείτε το παρακάτω σχετικό απόσπασμα στο οποίο τα λέει όλα: