Γιάννης Βαρδής: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδάκι του!

Ποιο είναι το φύλο;

Γιάννης Βαρδής: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδάκι του!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο παιδάκι του. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Νατάσα Σκαφιδά. Αποκάλυψε το φύλο και το όνομα που θα του δώσουν. Όπως είπε, θα αποκτήσουν αγοράκι και θα πάρει το όνομα του παππού του, Αντώνη.

«Η κόρη μου τον Μάιο γίνεται τριών ετών. Τον Ιούνιο έρχεται το δεύτερο. Θα είναι αγόρι και θα ονομαστεί Αντώνης. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Η κόρη μου έχει αντιδράσει στον ερχομό του αδερφού της. Άλλες φορές καλά και άλλες φορές δεν θέλει να το συζητάμε καν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Δεν του το είπαμε ποτέ...»!

Γιάννης Βαρδής: Το ξέσπασμα για την διαμάχη με την Πάολα - «Πρέπει να υποστεί τις συνέπειες»! (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου βρέθηκε καλεσμένος, ξέσπασε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε τον λόγο αποφάσισε να κάνει αγωγή στους δημιουργούς ενός τραγουδιού της Πάολα. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως ισχυρίστηκε πρόκειται για αντιγραφή από τραγούδι του πατέρα του.

«Θεωρώ ότι είναι αντιγραφή, είναι κάτι που ανήκει στον πατέρα μου και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει και ίσως να έπρεπε κιόλας. Δεν είμαι απλησίαστος, θα μπορούσε να με προσεγγίσει. Επί της ουσίας οριοθετώ, δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ από τη δική μου πλευρά και από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο χώρο μου, πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Γιάννης Βαρδής: Νομικές περιπέτειες για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr