Πασχάλης Τσαρούχας: Η δήλωση για τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή - «Ποιος να το φανταζόταν εκείνη τη στιγμή...»!

Τι είπε;

Πασχάλης Τσαρούχας: Η δήλωση για τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή - «Ποιος να το φανταζόταν εκείνη τη στιγμή...»!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια δήλωση για τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή.

Ο ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε μέσα από το YFSF, ενσάρκωσε τον Prodigy ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του πριν λίγο καιρό. Διαβάστε παρακάτω...

Ευθύς ως χαρακτήρας, πολυπράγμων ως καλλιτέχνης.Ο Πασχάλης Τσαρούχας επανήλθε τηλεοπτικά με το σόου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» και το σίγουρο είναι πως με ό,τι καταπιάνεται το κάνει από καρδιάς και δεν βαριέται ποτέ.

Είχαμε πολύ καιρό να σας δούμε τηλεοπτικά και πραγματικά μας εξέπληξε που επιλέξατε να επιστρέψετε με ένα σόου μιμήσεων.

«Το βρήκα ενδιαφέρον γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι που δεν μπορούμε στη δουλειά μας. Τόσα διαφορετικά πράγματα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου».

Πασχάλης Τσαρούχας YFSF

Πασχάλης Τσαρούχας: Όλα όσα αποκάλυψε για σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά!

Η διαδικασία είναι επίπονη;

«Σε ένα βαθμό, γιατί πας από το ένα άκρο στο άλλο και ο χρόνος είναι μηδενικός. Αλλά αυτό είναι και η πρόκληση. Οσο προχωράμε, καλό είναι να μαθαίνουμε πράγματα και να γνωρίζουμε τον εαυτό μας για να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε».

Σας ξιτάρουν οι προκλήσεις;

«Ολη μου τη ζωή και την καριέρα μου την έχω ζήσει έτσι. Είμαι σε έναν ρυθμό κανονικότητας για τα δικά μου δεδομένα. Δεν κάθομαι ποτέ. Δεν μπορώ».

Διαφορετικά θα πλήττατε;

«Πάντα κάτι φτιάχνω και δημιουργώ και όταν δεν έχω κάτι να κάνω, καταστρέφω αυτό που έχω φτιάξει για να το κάνω καλύτερα».

Βλέπατε το σόου τα προηγούμενα χρόνια;

«Δεν το είχα δει ποτέ. Μόνο στο YouTube για να πάρω μια ιδέα. Κι αυτό γιατί δεν προλάβαινα. Τις ώρες που είναι οι προβολές εμείς δουλεύουμε».

Πόση ώρα σας παίρνουν οι μεταμφιέσεις;

«Είναι κάθε φορά διαφορετικός ο χρόνος, ανάλογα με το πρόσωπο που καλείσαι να υποδυθείς. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις μεταμορφώσεις είναι σούπερ επαγγελματίες. Το κάνουν να φαίνεται μαγικό. Δεν είναι πολύ κουραστικό. Θα έλεγα ότι το ευχαριστιόμαστε κιόλας. Διασκεδάζουμε πραγματικά. Οπως και τη διαδικασία του παιχνιδιού, το να βλέπεις τον εαυτό σου να αλλάζει στάδιο με στάδιο. Σε ένα προηγούμενο σόου συνάντησα τον Βαγγέλη Παναγόπουλο που είναι φυσικός φαλακρός και του λέω: “Σου πέτυχε η καράφλα”. Μετά συνειδητοποίησα τι συμβαίνει. Η Κατερίνα Στικούδη που ήταν μεταμορφωμένη σε Vanila Ice μου μιλούσε και νόμιζα ότι είναι κάποιος από τους χορευτές».

Υπάρχει ανταγωνισμός;

«Σε κάθε εκπομπή όταν βγαίνει ο νικητής χαιρόμαστε σαν να είμαστε εμείς οι ίδιοι. Κι αυτό γιατί αφενός δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αφετέρου γνωρίζουμε όλοι τον κόπο που καταβάλει ο καθένας μας για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Το να θέλει να διακριθεί κάποιος είναι στο πλαίσιο του θεμιτού».

Πασχάλης Τσαρούχας: H απάντηση του στην Θεοφανία Παπαθωμά - «Δεν το θεώρησα άξιο λόγου να...»!

Πασχάλης Τσαρούχας Prodigy

Είστε κι εσείς ένας από τους νικητές με τη μεταμόρφωση σε Κιθ Φιλντ των Protigy που δυστυχώς έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Ποιος να το φανταζόταν εκείνη τη στιγμή. Αυτή η μεταμόρφωση μου έδωσε τη νίκη που την ήθελα, γιατί το άγχος μου όταν διάλεγα το ίδρυμα που θα προσφέρω τα χρήματα, ήταν μήπως δεν κερδίσω και δεν δοθεί το δώρο».

Από τις προσωπικότητες που έχετε κληθεί να ενσαρκώστε ποια ξεχωρίζετε;

«Δεν μπορώ να πω γιατί καθεμία είχε τις δικές της δυσκολίες αλλά και ομορφιές. Εχω την εντύπωση ότι όταν τελειώσει το “Your face sounds familiar” θα μας καταλάβει ένα σύνδρομο ιδρυματισμού και θα θέλουμε κι άλλο. Τόσο πολύ έχει μπει στην καθημερινότητά μας».

Ποια στιγμή απολαμβάνετε περισσότερο;

«Η πιο έντονη στιγμή είναι η ώρα που μπαίνεις στο ασανσέρ. Εκείνη η ανάσα που παίρνεις. Εκείνο το λεπτό σκέφτεσαι αν θα εκπληρώσεις τις προσδοκίες, όχι τις δικές σου αλλά των ανθρώπων που δούλεψαν για όλο αυτό. Είναι μεγάλη ευθύνη γιατί γι’ αυτά τα δύο λεπτά δουλεύει πολύς κόσμος».

Θα θέλατε να είστε στη θέση του κριτή;

«Δεν είναι εύκολος αυτός ο ρόλος σε ένα τέτοιο σόου όπου κακά τα ψέματα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση όταν πρέπει να μοιράσουν τη βαθμολογία, ειδικά τη χαμηλή. Είναι μια διαβάθμιση που πρέπει να γίνει αλλά αυτό επί της ουσίας δεν σημαίνει τίποτα. Αυτή είναι η διαδικασία».

Ποιος καλλιτέχνης είναι το απωθημένο σας και θέλετε να μιμηθείτε;

«Κανένας. Αφήνομαι στη μοίρα του μπάζερ».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Μια ακόμη μεταμφίεση του Πασχάλη Τσαρούχα που εντυπωσίασε!

YFSF: Ο Πασχάλης Τσαρούχας εμφανίστηκε στην σκηνή αλά Pyramidos και "έλιωσαν" όλοι στα γέλια!

Πασχάλης Τσαρούχας: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα που εμφανίζεται στο YFSF ήταν ζευγάρι;

Το Your Face Sounds Familiar ένωσε ξανά το πρώην ζευγάρι! Και οι δύο συμμετέχουν στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 αλλά... σε διαφορετικές θέσεις!

Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση, που είναι στην κριτική επιτροπή και τον Πασχάλη Τσαρούχα! Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο τους, χώρισαν μετά από μικρό χρονικό διάστημα και ο ίδιος Πασχάλης Τσαρούχας είχε ερωτηθεί παλιότερα σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ! για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε στο περιοδικό: «Όχι. Συναντηθήκαμε στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη άνοιξη. Είπαμε ένα γεια με χαμόγελο, πολύ ευχάριστα, αλλά δεν έχουμε κρατήσει επαφή. Πήραμε άλλους δρόμους».

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr